Οι πιο όμορφες ταράτσες ξενοδοχείων για ποτό

Ανάμεσα σε τουρίστες και κόσμο που αγκαλιάζει τη hotel culture, ο κοσμοπολιτισμός ανεβαίνει στα ύψη!

Οι πιο όμορφες ταράτσες ξενοδοχείων για ποτό

Ανάμεσα σε τουρίστες και κόσμο που αγκαλιάζει τη hotel culture, ο κοσμοπολιτισμός ανεβαίνει στα ύψη!

Οι πιο όμορφες ταράτσες ξενοδοχείων για ποτό - εικόνα 1
«Bar 8»

Πρώτοι διδάξαντες του… roof-topping, τα αθηναϊκά ξενοδοχεία εκμεταλλεύονται το προνομιακό ύψος και την τοποθεσία τους για να μας κάνουν να νιώσουμε τουρίστες στην ίδια μας την πόλη. Πρώτος σταθμός της πτήσης πάνω από την Αθήνα το «Galaxy Bar and Restaurant» του «Hilton» Αθηνών, όπου πρωτομάθαμε να πίνουμε δημιουργικά κοκτέιλ και δώσαμε τα καλύτερα πρώτα ραντεβού δειπνώντας στο περίφημο εστιατόριο. Η παράδοση στα κοκτέιλ συνεχίζεται με το αρωματικό Carpe Noctem ή ένα κλασικό Manhattan παλαιωμένο σε βαρελάκι, τα οποία απολαμβάνουμε υπό τους ήχους guest DJs.

Οι πιο όμορφες ταράτσες ξενοδοχείων για ποτό - εικόνα 2
«Penthouse 21»

Καλά κρυμμένο μυστικό όσων αγαπούν τις ταράτσες παραμένει το «Penthouse 21» στο «President», με προσιτές τιμές στα ποτά και θέα που κόβει την ανάσα.

Ντυνόμαστε smart casual και ανεβαίνουμε στο «GB Roof Garden» και στο «Bar 8», στο πιο classy ξενοδοχείο της πόλης, τη «Μεγάλη Βρεταννία».

Οι πιο όμορφες ταράτσες ξενοδοχείων για ποτό - εικόνα 3
«Art Lounge»

Απέναντι από το καταπληκτικό κάδρο της Ακρόπολης διαλέγουμε ένα Martini από τις πολλές προτάσεις της λίστας και, βέβαια, δεν παραλείπουμε να δοκιμάσουμε τα φοβερά γλυκά του άρτι αφιχθέντα από τη Γαλλία Arnaud Lahrer ή την κουζίνα του Αστέριου Κουστούδη. Μοναδική αισθητική έχει το «Art Lounge» του «New Hotel», όπου το φερ φορζέ συναντά τα έργα σύγχρονης τέχνης, τις σπάνιες εκδόσεις βιβλίων και τα limited edition περιοδικά – αυτή η ταράτσα είναι ο ορισμός του σύγχρονου αστικού design.

Οι πιο όμορφες ταράτσες ξενοδοχείων για ποτό - εικόνα 4
«Modern Rooftop Dining»

Τέλος, στο «AthensWas», μέλος των Design Hotels, το bar restaurant «Modern Rooftop Dining», διακοσμημένο από τον Σταύρο Παπαγιάννη και το Stage Design Office, προσφέρει ένα θεαματικό πανοραμίκ σ’ όλη την περιοχή γύρω από την Ακρόπολη.

Περισσότερες πληροφορίες

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.