Spoiled

 

Spoiled

Ένα μπαρ στη Δάφνη, σε ένα από τα στενά που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Καλογήρων, εκ πρώτης όψεως, εξαιρουμένων των παροικούντων στην περιοχή, μάλλον δεν λέει πολλά πράγματα για τους υπόλοιπους. Και όμως… όσον αφορά το Spoiled, δεν είναι έτσι. Από την αρχική επαφή με τον χώρο, η πρώτη αυθόρμητη σκέψη είναι ότι το Spoiled έχει κάτι αρκετά ενδιαφέρον να μας πει. Το λέει, μάλιστα, με τον τρόπο του ο Γιώργος Καβακλής, πολύ καλός mixologist, διακεκριμένος στο World Class. To υπογράφει επίσης ο ιντριγκαδόρικος χώρος (εμφάνιση, έρευνα, signature cocktails κτλ), που έστησαν ο Γιώργος Καβακλής με τον παιδικό του φίλο Κώστα Καρατζόγλου.

Ο χώρος, σύγχρονος και ευχάριστος, κυριαρχεί στην είσοδο μιας στοάς, στο ισόγειο ενός πρόσφατης κατασκευής κτιρίου. Το κυρίως μπαρ χαρακτηρίζεται από μια επιβλητική προσθήκη πίσω από τη μπάρα, που μάλλον επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας καλής λίστας αλκοόλ. Στο δεξί χέρι, ένας μικρότερος χώρος είναι αφιερωμένος στην έρευνα και στη δημιουργία όλων αυτών των επί μέρους συστατικών ενός cocktail, που εξασφαλίζουν μοναδικότητα, πρωτοτυπία και γευστική επάρκεια. Θεωρώ περιττό να πω, ότι τα καταφέρνουν πολύ καλά και ότι σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα του χώρου αξίζει το κόπο να μετακινηθείτε και από τις πιο μακρινές περιοχές. Ο εξαιρετικά πρωτότυπος και αισθητικά στημένος κατάλογος, θα σας δώσει πολλές ιδέες. Αν θέλετε όμως τη γνώμη μου, δοκιμάστε τα Ponderosa και Almyra. Αξίζουν πραγματικά. Όπως και το πολύ καλό Dry Martini και το Rozita Jose Cuervo Tradicional Silver.

Περισσότερες πληροφορίες

Spoiled

Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, Δάφνη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για 1+1 cocktail σε μερικά από τα καλύτερα μπαρ της πόλης

Το Athens Cocktail Week ξεκίνησε και σε κερνά και ένα ποτό σε κάποια από τα σημαντικότερα ευ πίνειν ινστιτούτα της Αθήνας, έως τις 11 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/06/2026

Σε αυτά τα cool μπαρ βγαίνουμε για τα πρώτα happy hour του καλοκαιριού

Από το πρώτο happy hour της πόλης μέχρι τις βραδιές που ανοίγουν χωρίς σχέδιο, η Αθήνα ξέρει να σε βγάζει νωρίς έξω με αυτά τα πολύ cool μπαρ.

Ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου σερβίρει στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Tο διεθνές bartending συναντά τη σύγχρονη ελληνική φιλοξενία, σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της δημοφιλούς Κυκλάδας.

Η "Magdalena" σε φέρνει για aperitivo στο Παγκράτι

Ένα φρέσκο aperitivo bar μόλις άνοιξε σε μια από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές γειτονιές και έχει την προσοχή μας.

Σήμερα και αύριο, πάμε για ποτό στο πιο cool cocktail bar της Αθήνας, στο Ζάππειο

Το μεγαλύτερο cocktail festival της Αθήνας επιστρέφει στις 5 και 6 Ιουνίου σε νέα urban τοποθεσία, στην καρδιά της πόλης και το Ζάππειο.

Απόψε στο Birdman ένα εμβληματικό listening bar της Ζυρίχης μιξάρει μουσικές με κοκτέιλ

Το Birdman φιλοξενεί το Kasheme σε ένα takeover όπου ήχος και cocktails μοιράζονται τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Jimmy Trash στο Μπαρ Διεθνές

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, ο "πιο εργατικός DJ του Βερολίνου" φέρνει τις μουσικές του στην πλατεία Αμερικής.