O Frenic την Πέμπτη στo «Tiki Athens»

Ο αγαπημένος του αθηναϊκού κοινού Βρετανός freestyler επιστρέφει στην Αθήνα, τώρα που έχει έτοιμο και το καινούργιο του άλμπουμ «Monomyth»

O Frenic την Πέμπτη στo «Tiki Athens»

Ο αγαπημένος του αθηναϊκού κοινού Βρετανός freestyler επιστρέφει στην Αθήνα, τώρα που έχει έτοιμο και το καινούργιο του άλμπουμ «Monomyth»

O Frenic την Πέμπτη στo «Tiki Athens» - εικόνα 1

Ο αγαπημένος DJ και παραγωγός του Αθηναϊκού κοινού, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο album στην βαλίτσα του, με τίτλο Monomyth, και προσγειώνεται στα decks του «Τiki Αthens» στοχεύοντας σ ένα ακόμη sold out. Ο Sam Fergusson, όπως είναι το πραγματκό του όνομα, ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή στη δεκαετία του ’90 φτιάχνοντας hip hop beats ενώ σήμερα έχει εξελίξει το επίπεδο της παραγωγής του και του DJing του σε ένα σημείο από το οποίο μπορεί να αφομοιώνει αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο όλες τις επιρροές του την αγαπημένη του funk και soul αλλά και από οποιοδήποτε άλλο είδος μπορεί να του προσφέρει ένα καλό χορευτικό break. Με πληθωρική αίσθηση της μελωδίας και με πολλά ραδιοφωνικά hits στο ενεργητικό του επιστρέφει στην Αθήνα την Πέμπτη 2/10 για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό DJ set. Μαζί του θα είναι ο beatmaker της Beatquick Records και μέλος των Pad Trio, Billa Qause σε live MPC set, ενώ το warm up και το outro της βραδιάς αναλαμβάνει το δίδυμο των Stiko & Wag, μέλη των The Antilopes.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.