Πόλεμος στο Σπίτι

1,5

Άνευρη κωμωδία-αρπαχτή για τον 77χρονο Ντε Νίρο, η οποία προσπαθεί να «φουσκώσει» μια αστεία ιδέα με αμήχανες καρτουνίστικες κόντρες και ξέπνοα, ετοιματζίδικα γκαγκς.

Πόλεμος στο Σπίτι

Απειλητικός, γκρινιάρης, χαβαλές και ό,τι άλλο είδος κινηματογραφικού παππού θες, ο 77χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι πρόθυμος να πει το «ναι» σε κάθε ανάλογο κωμικό ρόλο («Γονείς της Συμφοράς», «Άτακτος Παππούς»), έτοιμος τώρα να τα βάλει με τον εγγονό του. Τον αναστατωμένο Πίτερ, ο οποίος βλέπει τον πατέρα της μητέρας του να εγκαθίσταται στο αγαπημένο του δωμάτιο κι εκείνος να μετακομίζει στη σοφίτα. Αποφασίζει λοιπόν να του κηρύξει πόλεμο για να το πάρει πίσω, πυροδοτώντας μια σειρά από οικιακές αψιμαχίες οι οποίες σύντομα θα κλιμακωθούν επικίνδυνα.

Η μόνη ιδέα που έχει επιστρατευτεί για να φουσκώσει τη βασική σεναριακή σύλληψη είναι μια καρτουνίστικη υπερβολή στην όλη ενδοοικογενειακή αντιπαράθεση (ο σκηνοθέτης Τιμ Χιλ έχει υπογράψει τα «Muppets from Space» και «Ο Άλβιν και η Παρέα του», ενώ έχει έτοιμο τον καινούργιο «Μπομπ Σφουγγαράκη»), η οποία όμως δεν διαθέτει την παραμικρή πρωτοτυπία ούτε την απαιτούμενη τρέλα. Μένει λοιπόν ο βαριεστημένος Ντε Νίρο, που για να περνάει η ώρα κάθεται να μετράει τα ξέπνοα, ετοιματζίδικα και άσφαιρα γκαγκς που πέφτουν γύρω του σαν χαλάζι.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 94΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Πόλεμος στο Σπίτι

The War with Grandpa
1,5
  • Κωμωδία
  • 2020
  • Διάρκεια: 94 '
  • Τιμ Χιλ

Αναστατωμένος μιας και το αγαπημένο του δωμάτιο «ανήκει» πλέον στον παππού του, ο οποίος έχει έρθει να μείνει στο σπίτι της κόρης του, ο μικρός Πίτερ αποφασίζει να του κηρύξει πόλεμο σε μια προσπάθεια να το πάρει πίσω.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".