Πάρτι και έρωτας στο τρέιλερ του «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Η ταινία αποκαλύπτει τον κόσμο της εν όψει της αμερικανικής εξόδου της στους κινηματογράφους.

Πάρτι και έρωτας στο τρέιλερ του «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Ένα βήμα πιο κοντά στο κοινό του βρίσκεται το «Monday», η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου («Suntan»), η οποία μετά την περσινή παγκόσμια πρεμιέρα της στην Τραϊμπέκα πλέον προετοιμάζεται για έξοδο στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Απριλίου.

Εν όψει, λοιπόν, της κυκλοφορίας της ταινίας αποκαλύπτεται το επίσημο τρέιλερ του «Monday», όπου τον πρώτο λόγο έχουν το καλοκαίρι, ο παθιασμένος έρωτας και τα ατελείωτα πάρτι. Πρωταγωνιστούν ο Σεμπάστιαν Σταν («Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας») και η διπλά βραβευμένη με το Lawrence Olivier Award Ντενίζ Γκαφ, στο ρόλο του Μίκι και της Κλόι, δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Κλόι πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας. Το σενάριο συνυπογράφει ο Παπαδημητρόπουλος μαζί με τον Βρετανό Ρομπ Χέιζ («Γκρέτελ & Χάνσελ»), με το δίδυμο να περιγράφει την υπόθεση ως «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες».

Μέρος των γυρισμάτων του «Monday» έγιναν στην Ελλάδα, με τον Σταν να σχολιάζει σχετικά πως «λάτρεψα την ιδέα ότι έρχομαι για μια ταινία στην Ελλάδα, χωρίς να ξέρω τη χώρα ή τη γλώσσα. Ήταν λίγο τρομαχτικό, αλλά και υπέροχο, να είσαι μακριά από όλα αυτά που ξέρεις», για να συμπληρώσει η Γκαφ ότι «υπήρξε μία από τις πιο δημιουργικές εμπειρίες ολόκληρης της καριέρας μου».

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος της Faliro House, η οποία μας έχει δώσει ταινίες όπως το «Πριν τα Μεσάνυχτα», μαζί με τους Ντάμιαν Τζόουνς («Η Σιδηρά Κυρία») και Μπράιαν Καβάνα-Τζόουνς («Loving»), ενώ χρέη executive producer κρατά ο Φρεντ Μπέργκερ («La La Land»).

Δείτε ο τρέιλερ του «Monday»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.