Rabbit Trap

1,5

Ψυχολογικό θρίλερ ατμόσφαιρας που φλερτάρει με το folk horror, γρήγορα αποπροσανατολίζεται όμως μέσα σ’ ένα επιπόλαιο σενάριο και μια κακοχωνεμένη αλληγορία. | Powered by Uber.

Rabbit Trap

Υποβλητικό τοπίο, απειλητική ατμόσφαιρα, μυστήριο το οποίο μοιάζει συναρπαστικό… Το "Rabbit Trap" είναι ένα ακόμα θρίλερ το οποίο ξεκινάει πολλά υποσχόμενο: η Ντάφνι και ο Ντάρσι, ζευγάρι μουσικών, μετακομίζουν από το Λονδίνο σε ένα εξοχικό στην Ουαλία για να δουλέψουν απερίσπαστοι. Κι ενώ ο Ντάρσι ηχογραφεί έναν απόκοσμο ήχο, ο οποίος τους προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, η εμφάνιση ενός μυστηριώδους παιδιού θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένες επιθυμίες και κρυμμένες εντάσεις. 


Μετά το βασικό χτίσιμο της ιστορίας, η πρώτη ταινία του Βρετανοαυστραλού Μπριν Τσέινι δυσκολεύεται να βάλει τα πράγματα σε μια τακτοποιημένη αφηγηματική σειρά, αποπροσανατολισμένη μέσα σ’ ένα επιπόλαιο σενάριο και μια κακοχωνεμένη παραβολή. Οι στομφώδεις υπερβολές καταπίνουν τις ανατριχίλες του λαογραφικού τρόμου, οι χαρακτήρες ψυχαναλύονται στο πόδι και η όλη αλληγορία αποδεικνύεται αφοπλιστικά απλοϊκή.

ΗΠΑ, Μ. Βρετανία. 2026. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: NEO FILMS

Περισσότερες πληροφορίες

Rabbit Trap

1,5
  • Θρίλερ
  • 2025
  • Διάρκεια: 88 '
  • Μπριν Τσέινι

Η Ντάφνι και ο Ντάρσι, ζευγάρι μουσικών, μετακομίζουν από το Λονδίνο σε ένα εξοχικό στην Ουαλία για να δουλέψουν απερίσπαστοι. Κι ενώ ο Ντάρσι ηχογραφεί έναν απόκοσμο ήχο, ο οποίος τους προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, η εμφάνιση ενός μυστηριώδους παιδιού θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένες επιθυμίες και κρυμμένες εντάσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Γκιόργκι Πάλφι, πώς μια κότα γίνεται πρωταγωνίστρια;

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "Κότα" μίλησε στο "α" για τη δημιουργική διαδικασία της νέας του ταινίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
19/09/2026

Θρίλερ που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για όσα θρίλερ αξίζει να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

32ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ "ΝΑΖΑ" σε πανελλήνια πρώτη προβολή

Το ντοκιμαντέρ των Γιουβάλ Αμπραχάμ και Ρέιτσελ Σορ για το εσωτερικό του ισραηλινού στρατιωτικού και πληροφοριακού μηχανισμού έρχεται στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

H άδεια Αθηνάς γίνεται υπαίθριο σινεμά δωρεάν προβολών

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα Midnight Express θα ξεκινήσει στις 23:00 γεμίζοντας με τη νοσταλγία του σελιλόιντ τον άδειο από οχήματα δρόμο.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Όλιβερ Λάσε τον Νοέμβριο στο 67ο ΦΚΘ

Ως guest curator του φετινού αφιερώματος με τίτλο "Καλωσήλθατε στην Έρημο", ο σκηνοθέτης του "Sirat" θα παρευρεθεί στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δίνοντας μια ομιλία αλλά και συμμετέχοντας σε μία πολυμεσική εγκατάσταση.

Πιερφραντσέσκο Φαβίνο: Άσε με να κάνω λάθος

Ο κορυφαίος Ιταλός ηθοποιός μιλάει για τον απαιτητικό ρόλο του αντισυμβατικού προπονητή που υποδύεται στο "Tennis Maestro" του Αντρέα Ντι Στέφανο και απομυθοποιεί το εμμονικό κυνήγι της τελειότητας πάνω, αλλά και έξω από τη μεγάλη οθόνη.