Ελληνικό box office: Animation και τρόμος, ο ιδανικός συνδυασμός

Μετά από ένα ράθυμο Πάσχα, το νεανικό κοινό επέστρεψε στις αίθουσες χάρη στον αλάνθαστο συνδυασμό ανήλικης διασκέδασης ("Super Mario Bros: Η Ταινία") και γραφικού τρόμου ("Evil Dead Rise", "Ο Εξορκιστής του Βατικανού").

The super mario bros

Ανήλικη διασκέδαση και γραφικός τρόμος επανέφεραν τους θεατές στις αίθουσες, ανεβάζοντας τα 55.266 εισιτήρια του πασχαλινού πενθημέρου (μαζί με την Δευτέρα του Πάσχα) σε 87.776. Συγκρατημένο τα άνοιγμα του "Άρρηκτου Δεσμού" και απογοητευτικό των "Τριών Σωματοφυλάκων", ενώ το "Καραόκε" έκανε πρεμιέρα σε πέντε αίθουσες με μόλις 306 θεατές. Κάτω από το  "Dungeons & Dragons" συναντάμε μόνον τριψήφια νούμερα, με το  "Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο" να συνεχίζει με 955 εισιτήρια (στα 14.047), τα "Αβγά και τα Πασχάλια" με 742 (στα 13.741) και το "Μαγικό Αυλό" με 634 (στα 2.777).

Ελληνικό box office 20-23/4:

1. Super Mario Bros: Η Ταινία - 25.878 εισιτήρια (151 αίθουσες, 133.037 συνολικά)
2. Evil Dead Rise - 25.384 εισιτήρια (96 αίθουσες, 25.384 συνολικά)
3. Άρρηκτος Δεσμός - 7.434 εισιτήρια (57 αίθουσες, 7.434 συνολικά)
4. Ο Εξορκιστής του Βατικανού - 7.182 εισιτήρια (41 αίθουσες, 60.465 συνολικά)
5. Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ'Αρτανιάν - 5.417 εισιτήρια (53 αίθουσες, 5.417 συνολικά)
6. John Wick: Κεφάλαιο 4 - 5.352 εισιτήρια (28 αίθουσες, 164.498 συνολικά)
7. Μούμιες - 2.335 εισιτήρια (40 αίθουσες, 49.489 συνολικά)
8. Το Μπλε Καφτάνι - 1.577 εισιτήρια (18 αίθουσες, 11.680 συνολικά)
9. Suzume - 1.150 εισιτήρια (13 αίθουσες, 4.602 συνολικά)
10. Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών - 1.137 εισιτήρια (10 αίθουσες, 33.729 συνολικά)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι 51 μικρού μήκους που διαγωνίζονται στις 31ες Νύχτες Πρεμιέρας

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που διεκδικούν τα βραβεία του τμήματος "Ελληνικές Μικρές Ιστορίες".

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
05/09/2025

Τζένιφερ Λόρενς & Ρόμπερτ Πάτινσον ερωτευμένοι μέχρι θανάτου στο "Die My Love"

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της κορυφαίας σκηνοθέτριας Λιν Ράμσεϊ ("Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν").

Η ελληνική "Αρκουδότρυπα" βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το ντεμπούτο των Χρυσιάννα Παπαδάκη και Στέργιου Ντινόπουλου απέσπασε το σημαντικό βραβείο Europa Cinemas Label χάρη στο οποίο η ταινία θα μπορέσει να διανεμηθεί σε σινεμά της Γηραιάς Ηπείρου.

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και εάν δε βρεθείτε στη μακεδονική πόλη.

Είμαστε έτοιμοι για τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη" της γενιάς του TikTok;

Το τρέιλερ της νέας ταινίας της οσκαρικής Έμεραλντ Φένελ ξεσήκωσε το ίντερνετ και τις σινεφίλ συζητήσεις.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (4-10/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.