Το "Σμυρνη μου Αγαπημένη" ξανά πρώτο στην προτίμηση των Ελλήνων θεατών

Μετά από εφτά εβδομάδες προβολής το δραματικό έπος της Μιμής Ντενίση ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του box office.

Νέο κοσμοπολίτικο τρέιλερ για το «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Σχεδόν δυο μήνες μετά την πρεμιέρα του το "Σμύρνη μου Αγαπημένη" επέστρεψε στην εισπρακτική κορυφή και βάζει πλέον πλώρη για τις 250.000 εισιτήρια. Δίπλα στο "Spider-man" και το "Τραγούδα! 2", είναι ένας από τους ελάχιστους κινηματογραφικούς τίτλους που στέκονται αξιοπρεπώς, αν και πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές προσδοκίες, μιας και οι εβδομαδιαίες πρεμιέρες συνεχίζουν να απογοητεύουν η μια μετά την άλλη. Έτσι, με το χλιαρότατο άνοιγμα του "Moonfall" και της "Χαρούμενης Οικογένειας 2" (το "Σκαρί" έκοψε 549 εισιτήρια σε εφτά αίθουσες) η συνολική προσέλευση του τετραημέρου κατέβηκε από τους 49.141 στους 45.549 θεατές, επίδοση την οποία πιθανότατα θα βελτιώσουν το επερχόμενο Σαββατοκύριακο το all star cast "Έγκλημα στον Νείλο", το "Παντρέψου με" με την Τζένιφερ Λόπεζ και η ανακοίνωση των οσκαρικών υποψηφιοτήτων.

Ελληνικό box office 3-6/2:

1. Σμύρνη μου Αγαπημένη – 7.145 εισιτήρια (71 αίθουσες, 198.624 συνολικά)
2. Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού – 5.986 εισιτήρια (71 αίθουσες, 5.986 συνολικά)
3. Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών – 5.466 εισιτήρια (55 αίθουσες, 34.394 συνολικά)
4. Spider-Man: No Way Home – 5.419 εισιτήρια (47 αίθουσες, 450.375 συνολικά)
5. Τραγούδα! 2 – 4.449 εισιτήρια (55 αίθουσες, 91.558 συνολικά)
6. Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2 – 3.939 εισιτήρια (85 αίθουσες, 3.939 συνολικά)
7. Belfast – 3.823 εισιτήρια (64 αίθουσες, 10.638 συνολικά)
8. Scream – 3.211 εισιτήρια (38 αίθουσες, 55.622 συνολικά)
9. Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός – 2.260 εισιτήρια (28 αίθουσες, 57.704 συνολικά)
10. Πίτσα Γλυκόριζα – 888 εισιτήρια (13 αίθουσες, 13.624 συνολικά)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι πολυβραβευμένες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Χρυσοί Φοίνικες, Όσκαρ και τίτλοι που σάρωσαν διεθνή φεστιβάλ μαζί με πολλά ακόμα διακριμένα φιλμ που παίζονται στις σκοτεινές αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/10/2025

Ο Άντρες Βέγιελ έκανε ένα ντοκιμαντέρ για το ναζισμό, το σινεμά και το σκότος της Λένι Ρίφενσταλ

Μία από τις πιο ξεχωριστές ταινίες της χρονιάς ρίχνει φως στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητα μιας δημιουργού που άλλαξε το ρου της κινηματογραφικής ιστορίας.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους κινηματογραφόφιλους να παρακολουθήσουν τις ελληνικές σπουδαστικές ταινίες του φετινού προγράμματος στον κινηματογράφο Ίριδα.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (16-22/10)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

"Αρκουδότρυπα και "Βουγονία" ένα βήμα πριν τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου

Οι δύο ταινίες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου που οδηγεί στην 38η απονομή των δαφνών της.

10 ταινίες με πρωταγωνιστές αξιαγάπητα κατοικίδια

Ο κινηματογράφος μέσα από τις ζωές των κατοικίδιων μας είναι πιο συναρπαστικός, διασκεδαστικός και πολύχρωμος.

Σεμινάριο για ένα "Σινεμά στα Άκρα: Από το Δόγμα 95 στο Weird Wave"

Ο κριτικός κινηματογράφου του "α", Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος, παρουσιάζει μια σειρά συναντήσεων γύρω από τα τολμηρότερα κινηματογραφικά ρεύματα των τελευταίων ετών.