Το "Σμυρνη μου Αγαπημένη" ξανά πρώτο στην προτίμηση των Ελλήνων θεατών

Μετά από εφτά εβδομάδες προβολής το δραματικό έπος της Μιμής Ντενίση ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του box office.

Νέο κοσμοπολίτικο τρέιλερ για το «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Σχεδόν δυο μήνες μετά την πρεμιέρα του το "Σμύρνη μου Αγαπημένη" επέστρεψε στην εισπρακτική κορυφή και βάζει πλέον πλώρη για τις 250.000 εισιτήρια. Δίπλα στο "Spider-man" και το "Τραγούδα! 2", είναι ένας από τους ελάχιστους κινηματογραφικούς τίτλους που στέκονται αξιοπρεπώς, αν και πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές προσδοκίες, μιας και οι εβδομαδιαίες πρεμιέρες συνεχίζουν να απογοητεύουν η μια μετά την άλλη. Έτσι, με το χλιαρότατο άνοιγμα του "Moonfall" και της "Χαρούμενης Οικογένειας 2" (το "Σκαρί" έκοψε 549 εισιτήρια σε εφτά αίθουσες) η συνολική προσέλευση του τετραημέρου κατέβηκε από τους 49.141 στους 45.549 θεατές, επίδοση την οποία πιθανότατα θα βελτιώσουν το επερχόμενο Σαββατοκύριακο το all star cast "Έγκλημα στον Νείλο", το "Παντρέψου με" με την Τζένιφερ Λόπεζ και η ανακοίνωση των οσκαρικών υποψηφιοτήτων.

Ελληνικό box office 3-6/2:

1. Σμύρνη μου Αγαπημένη – 7.145 εισιτήρια (71 αίθουσες, 198.624 συνολικά)
2. Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού – 5.986 εισιτήρια (71 αίθουσες, 5.986 συνολικά)
3. Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών – 5.466 εισιτήρια (55 αίθουσες, 34.394 συνολικά)
4. Spider-Man: No Way Home – 5.419 εισιτήρια (47 αίθουσες, 450.375 συνολικά)
5. Τραγούδα! 2 – 4.449 εισιτήρια (55 αίθουσες, 91.558 συνολικά)
6. Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2 – 3.939 εισιτήρια (85 αίθουσες, 3.939 συνολικά)
7. Belfast – 3.823 εισιτήρια (64 αίθουσες, 10.638 συνολικά)
8. Scream – 3.211 εισιτήρια (38 αίθουσες, 55.622 συνολικά)
9. Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός – 2.260 εισιτήρια (28 αίθουσες, 57.704 συνολικά)
10. Πίτσα Γλυκόριζα – 888 εισιτήρια (13 αίθουσες, 13.624 συνολικά)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

5 ταινίες που έντυσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Ο Ιταλός σχεδιαστής δεν άφησε το στίγμα του μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς γυρίστηκε το χαοτικό "Megalopolis"

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις κατέγραψε τα παρασκήνια του περιβόητου magnum opus του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Οι επανεκδόσεις που κάνουν πρεμιέρα στα σινεμά

Όλες οι παλαιότερες ταινίες που επιστρέφουν στις μαρκίζες των κινηματογράφων από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η Ζωή του Τσακ

Πομπώδες υπαρξιακό δράμα, το οποίο ξοδεύει τα χαρίσματά του σε αφελή ουμανιστικά διδάγματα που θυμίζουν life coaching από τα social media. | Powered by Uber.

Τα Κακά Παιδιά 2

Πηγαία χαρισματικό και cool, αλλά και αναποφάσιστο ως προς την κατεύθυνση που θέλει να πάρει η παραφορτωμένη πλοκή του. | Powered by Uber.