Το PLAYMOBIL FunPark αποχαιρετά το καλοκαίρι με...αγροτικό στιλ

Το PLAYMOBIL FunPark στην Κηφισιά μεταμορφώνεται σε μια ζωντανή φάρμα, γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία και γέλια για μικρούς και μεγάλους.

PLAYMOBIL FunPark

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου, το PLAYMOBIL FunPark μετατρέπεται για λίγες ώρες στην πιο τρελή φάρμα της Αθήνας και αποχαιρετά το καλοκαίρι με στιλ… αγροτικό! Από τις 5:30 μ.μ. και μετά το πάρκο μεταμορφώνεται σε μια ολοζώντανη PLAYMOBIL φάρμα, γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία και γέλια που θα ακουστούν μέχρι τα γύρω αγροκτήματα της Κηφισιάς. Ιδανικό για παιδιά 3 έως 10 ετών – και για γονείς που θέλουν να χαλαρώσουν.

Τι θα συμβεί στο Αγρόκτημα της PLAYMOBIL;

  • Face painting με θέμα τα ζώα της φάρμας, για μικρούς και… μεγαλύτερους λάτρεις της δημιουργίας.
  • Ομαδικά παιχνίδια εμπνευσμένα από την αγροτική ζωή, γιατί όλοι έχουμε έναν μικρό αγρότη μέσα μας – ακόμα κι αν φοράμε crocs αντί για γαλότσες!
  • Μουσική και χορός, με ρυθμούς που θα ξεσηκώσουν ακόμα και τα σκιάχτρα στα γύρω χωράφια.
  • Φουσκωτά ζώα σε φυσικό μέγεθος, τόσο ζωντανά που ίσως αναρωτηθείς αν χρειάζονται… τροφή!

Φυσικά, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ατέλειωτα στους θεματικούς χώρους του FunPark, όπου τα αγαπημένα PLAYMOBIL ζωντανεύουν ιστορίες βγαλμένες από το "Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι".

Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο PLAYMOBIL Café με καφέ, δροσιστικά ροφήματα και σνακ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων": Το Εθνικό Θέατρο μάς προσκαλεί μέσα στην κουνελότρυπα

Η Παιδική Σκηνή θα παρουσιάσει στο θέατρο Ολύμπια την κλασική ιστορία του Λιούις Κάρολ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη και με την πρωτότυπη μουσική και ποίηση της Λένας Πλάτωνος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/10/2025

Η Ξένια Καλογεροπούλου εμπιστεύεται πρώτη φορά έργο της στο κουκλοθέατρο

Με μια μεγάλη έκπληξη ο πολυχώρος πολιτισμού PARAGA ανακοινώνει το πρόγραμμα της νέας σεζόν 2025-2026.

Βλέπουμε παιδικό θέατρο στη νοηματική γλώσσα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Νέες δράσεις προσβασιμότητας παρουσιάζει το μουσείο.

Η παράσταση "Ντενεκεδούπολη ξανά! Το μεγάλο ταξίδι του Μελένιου" επιστρέφει με early bird προσφορά

Η θεατρική διασκευή του κειμένου της Ευγενίας Φακίνου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά από την ομάδα Μικρός Νότος στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".

Τα νέα παιδικά βιβλία των εκδόσεων Ίκαρος

Πέντε νέες εκδόσεις απόλυτα αφιερωμένες στους λιλιπούτειους αναγνώστες θα κυκλοφορήσουν προσεχώς.

Ο 6ος μαθητικός διαγωνισμός δημιουργίας εκπαιδευτικού επιτραπέζιου και ψηφιακού παιχνιδιού ξεκινά

Μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από Ελλάδα, Ομογένεια και Κύπρο καλούνται να δημιουργήσουν –με τη στήριξη των εκπαιδευτικών τους– ένα παιχνίδι με θέμα τις ψευδείς ειδήσεις και την παραπληροφόρηση.

10 βιβλία για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Δέκα προτάσεις για τους μικρούς αναγνώστες, ιστορίες για την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, την αγάπη και την οικολογία με πρωταγωνιστές τους φίλους μας, τα ζώα.