"Το μαγικό ταξίδι του Αισώπου" συνεχίζεται στα ανοιχτά θέατρα

Η παράσταση «Το μαγικό ταξίδι του Αισώπου» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους μικρούς θεατές διαχρονικές αλήθειες και μύθους με φαντασία, απλότητα και σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Το μαγικό ταξίδι του Αισώπου

Το Θέατρο Ελιάρτ περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και καλεί τους μικρούς θεατρόφιλους να ακολουθήσουν τον Αίσωπο σε ένα μαγευτικό ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, παρουσιάζοντας με απλότητα τους μύθους του αρχαίου Έλληνα μυθογράφου σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιώργου Φρατζεσκάκη. Διατηρώντας τον αλληγορικό χαρακτήρα τους, η παράσταση "Το μαγικό ταξίδι του Αισώπου"  προσφέρει στα παιδιά όμορφες ιστορίες και αλήθειες που βγαίνουν μέσα από το χαμένο βιβλίο της σοφίας.

Οι τέσσερις ηθοποιοί Γιώργος Φρατζεσκάκης, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Στεφανία Φιλιάδη και Στάθης Λαγκαδάς εναλλάσονται σε 15 ρόλους σε μια παράσταση για παιδιά από δύο ετών και άνω, σε πρωτότυπη μουσική Αριστέας Ρουμελιώτη, χορογραφίες Ναταλίας Τσάλκοβα, σκηνικά Alfonso Thiabi και κοστούμια Κιβωτός.

Το Μαγικό Ταξίδι του Αισώπου

Υπόθεση

"Το μαγικό ταξίδι του Αισώπου" αφηγείται την ιστορία του Αισώπου, ο οποίος ξεκινά μια φανταστική περιπέτεια αναζητώντας το μαγικό βιβλίο της σοφίας. Με οδηγό έναν παλιό χάρτη και το μαγικό ραβδί του παππού του, ταξιδεύει σε μαγεμένα δάση και συναντά διάφορους χαρακτήρες από τους μύθους του, όπως την πονηρή αλεπού, τον τραγουδιστή τζίτζικα, τον εργατικό μέρμηγκα και το σοφό λιοντάρι. Καθώς προχωρά, ανακαλύπτει ότι η σοφία δεν βρίσκεται μόνο σε βιβλία, αλλά και στις εμπειρίες και τις σχέσεις που δημιουργούμε.

Σε ποια ανοιχτά θέατρα θα δούμε την παράσταση

Κυριακή 3 Αυγούστου - Σινέ Σάββας, Νέα Πελαγία
Δευτέρα 4 Αυγούστου - Αμφιθέατρο Ασπροβάλτας
Τρίτη 5 Αυγούστου - Θέατρο Αλτιναλμάζη, Αλεξανδρούπολη
Πέμπτη 7 Αυγούστου - Ακόντισμα, Νέα Καρβάλη
Παρασκευή 8 Αυγούστου - Σινέ Αντιγόνη, Γερακίνη
Τρίτη 12 Αυγούστου - Αγρίνιο
Παρασκευή 22 Αυγούστου - Θέατρο ΑΚΕΛ, Λαύριο
Κυριακή 24 Αυγούστου - Ευριπίδιο Θέατρο, Σαλαμίνα

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ο Μικρός Βορράς κατεβαίνει Αθήνα με τρεις παραστάσεις

Από Σεπτέμβρη, το Theatre Nous γεμίζει φωνές, γέλια και απορίες! Η ομάδα ο Μικρός Βορράς φέρνει τρεις παραστάσεις για παιδιά και εφήβους με ήρωες, μύθους και αληθινές ιστορίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/07/2025

"Οι Θεοί του Ολύμπου και η Γέννηση του Κόσμου"- Δια χειρός Κάρμεν Ρουγγέρη

Γνωρίστε τη μυθολογία όπως την αφηγείται η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater.

Το Μουσείο Κοτσανά ζωντανεύει τα 701α Ολύμπια

Μια τριήμερη πολιτιστική, εκπαιδευτική και πειραματική δράση, βασισμένη στην αυθεντικότητα των ολυμπιακών πεποιθήσεων.

Η "Μέριλιν" μαθαίνει στα παιδιά την αποδοχή – Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η "Μέριλιν" της Τασούλας Επτακοίλη ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μια μουσικοθεατρική παράσταση για τη φιλία, τη διαφορετικότητα και τη συμφιλίωση, απέναντι στο σκληρό πρόσωπο του σχολικού εκφοβισμού.

"Ο Μίλτος" της Ξένιας Καλογεροπούλου ζωντανεύει στο κουκλοθέατρο από την Αλεξία Αλεξίου

Σας αποκαλύπτουμε μια τρυφερή έκπληξη της νέας σεζόν: Ο αδέσποτος "Μίλτος", ο ήρωας της Ξένιας Καλογεροπούλου, ζωντανεύει με τρυφερότητα και χιούμορ από το ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου, στον χώρο τέχνης Paraga, από τον Οκτώβριο.

Κάλεσμα για την παιδική χορωδία του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Το ίδρυμα καλεί παιδιά και εφήβους ηλικίας από 8 έως 18 ετών να γίνουν μέλος στη χορωδία της οποίας της διεύθυνση αναλαμβάνει η μουσικοπαιδαγωγός, τραγουδίστρια και μαέστρος χορωδιών Ματθαία Σπιταδάκη.

Το "Μαγικό Καραβάνι" ταξιδεύει στα ανοιχτά θέατρα με την "Πεντάμορφη και το Τέρας"

Το αγαπημένο κλασικό παραμύθι των παιδιών, "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" δίνει ραντεβού με τους μικρούς θεατρόφιλους αυτό το καλοκαίρι.