
Το Theatre Οf Τhe No, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Once Upon a Time", που μόλις ξεκίνησε να παίζεται και ξεχειλίζει από νοσταλγία και αγαπημένες μελωδίες. Μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν σε έναν κόσμο παραμυθιών, όπου όλα είναι δυνατά με οδηγούς δύο κλασικούς τραγουδιστές. Η Νικολέτα Κουτσαμάνη και ο Γιώργος Χουσάκος, ερμηνεύουν διαχρονικές μελωδίες από θρυλικούς συνθέτες όπως οι Alan Menken, Andrew Lloyd Webber, Randy Newman και πολλοί άλλοι. Στο πιάνο, η Γεωργία-Ευαγγελία Κουρμπέλη συνοδεύει τη μουσική αυτή περιπέτεια, που θα συνεχιστεί τις Κυριακές 6 και 13 Απριλίου (ώρα 5:30 μ.μ.)..

Η παράσταση ζωντανεύει αγαπημένες ιστορίες: το κοινό θα χαθεί σε σκοτεινά δάση, θα πετάξει πάνω από το Παρίσι, θα τραγουδήσει κάτω από τη θάλασσα και θα ξεφύγει από μοχθηρές μάγισσες. Μελωδίες από την κλασική και σύγχρονη μουσική συναντούν την αφήγηση, δημιουργώντας μια σκηνική πρόταση γεμάτη συναισθήματα και φαντασία.
Περισσότερες πληροφορίες
Once Upon a Time
Ένα μαγικό ταξίδι για όλη την οικογένεια όπου τα παραμύθια ζωντανεύουν μέσα από τη μουσική και την αφήγηση. Δύο κλασικοί τραγουδιστές ερμηνεύουν διαχρονικές μελωδίες που έχουν αγγίξει τις καρδιές του κοινού, από τη χρυσή εποχή των ’60s έως σήμερα -εμβληματικές συνθέσεις θρυλικών δημιουργών όπως οι Alan Menken, Andrew Lloyd Webber, David Newman, Christopher Beck, Randy Newman κ.ά.-, καθοδηγώντας μας μέσα από το Σκοτεινό Δάσος, πάνω από το Παρίσι μ’ ένα μαγικό χαλί, στα βάθη της θάλασσας και μακριά από τη μοχθηρή μάγισσα.