ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience: Η μαγική περιπέτεια σοκολάτας και παγωτού στην Αθήνα

Ένα ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας και του παγωτού, γεμάτο γεύσεις, διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες.

ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience στο The Ellinikon Experience Park

Στις 24 Μαρτίου, η Αθήνα υποδέχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Το ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience κάνει το ντεμπούτο του στο The Ellinikon Experience Park, προσφέροντας ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας και του παγωτού.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά της σοκολάτας μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι, που ξεκινά από την καλλιέργεια του κακάο και φτάνει μέχρι τη δημιουργία του αγαπημένου γλυκίσματος. Μέσα από ξεναγήσεις και βιωματικές δραστηριότητες, το κοινό θα μάθει όλα όσα αφορούν τη σοκολάτα και το παγωτό με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Οι ήρωές μας Choco & Late

Οι σούπερ ήρωες Choco & Late αναλαμβάνουν να αφηγηθούν την ιστορία τους μέσα από ένα θεατρικό και διαδραστικό σενάριο, ταξιδεύοντας το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικούς θησαυρούς. Σιντριβάνια σοκολάτας, ολογράμματα, τεράστια παγωτά, ηχοτοπία, ειδικά εφέ, πειρατικά καράβια και δάση με άγρια ζώα συνθέτουν το σκηνικό μιας μοναδικής εμπειρίας. Παράλληλα, μέσω διαδραστικών παιχνιδιών, παρέχεται ενημέρωση για τη διατροφή και τη στοματική υγιεινή, ενσωματωμένη σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον.

ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience στο The Ellinikon Experience Park 1

Δημιουργικά εργαστήρια & γευστικές εκπλήξεις

Στο τέλος της περιήγησης, μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν στα δημιουργικά εργαστήρια του Πάρκου Σοκολάτας, παίζοντας με τα αγαπημένα τους υλικά, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη σοκολάτα.

Η Dreamland Experience, γνωστή για τη δημιουργία πρωτοποριακών χώρων διάδρασης, υπογράφει την παραγωγή, ενώ ο σχεδιασμός ανήκει στην ομάδα Dream Workers, υπεύθυνη για μερικά από τα πιο επιτυχημένα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα. Το πάρκο σοκολάτας δημιουργήθηκε με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Γάκη και μιας ομάδας ταλαντούχων ηθοποιών.

Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν οι σοκολατένιες δημιουργίες κορυφαίων pastry chefs, όπως οι Νικόλας Νικολακόπουλος, Γιώργος Αυγέρος, Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Θανάσης Τσαγκλιώτης και Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, που θα εκτίθενται σε ένα θεματικό κοσμηματοπωλείο.

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 14€
Οικογενειακό 3 ατόμων: 39€
Οικογενειακό 4 ατόμων: 48€
Οικογενειακό 5 ατόμων: 50€ 
Έως 3 ετών: δωρεάν
ΑμεΑ: 7€ και 7€ ο συνοδός
Σχολεία early booking μέχρι λήξη αυτής της σχολικής σεζόν: 8€

Ωράρια

Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ.-5 μ.μ.
Σάββατο: 10 π.μ.-7 μ.μ.
Κυριακή: 10 π.μ.-5 μ.μ.

chocolate-experience.gr
FB: Chocolate & Ice Cream Experience 
IG: @dei.chocolate.experience

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Το Κορίτσι από Πορσελάνη": Ένα παραμύθι για τον φόβο, το θάρρος, την ταυτότητα και την αγάπη

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άμμος μια ιστορία για παιδιά (και όσους θυμούνται ακόμη ότι υπήρξαν κάποτε παιδιά), που με ευρηματικό τρόπο συνδέει την ευθραυστότητα με τη δύναμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/11/2025

Χαρούμενες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο σπίτι

Δύο συναρπαστικές δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας προσφέρει το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Από το σχέδιο στη μορφή: Δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ένα εικαστικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 6–12 ετών για να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών.

Παραστάσεις καθολικής προσβασιμότητας για την "Αλίκη" του Μικρού Εθνικού

Το Εθνικό Θέατρο ανοίγει τη Χώρα των Θαυμάτων για όλους. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Πολιτισμός για Όλους" του Εθνικού Θεάτρου, δύο παραστάσεις του έργου "Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων" πραγματοποιούνται σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας.

Ζωγραφίστε τα "Χριστουγεννιάτικα Χρώματα" στο διαγωνισμό της Πρεσβείας της Γερμανίας και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα είναι "Χριστουγεννιάτικα χρώματα".

Σχολεία και Ομάδες του Δάσους: Η μάθηση έξω από τους σχολικούς τοίχους

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η γρήγορη πληροφορία και το scrolling τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο ελεύθερο παιχνίδι στη φύση.