Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με το "Comedy club για παιδιά: Xmas special"

Τα παιδιά 6 έως 12 ετών και οι γονείς τους έχουν τη δική τους παράσταση stand up comedy για πέμπτη χρονιά στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.

Γιώργος Χατζηπαύλου

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ξεκινούν από 14 Δεκεμβρίου παραδοσιακά με το "Comedy club για παιδιά: Xmas Special" απο τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Η καινοτόμα παράσταση stand up comedy που αντιμετωπίζει τα παιδιά 6-12 ετών ισότιμα με τους γονείς τους και τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά, επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, συνδυάζοντας το γέλιο με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Μετρώντας 140 sold out και περισσότερους από 26.000 μικρούς και μεγάλους θεατές μέχρι σήμερα, η μοναδική παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση έρχεται ξανά τα Χριστούγεννα 2024 στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής για να μιλήσει στα παιδιά για θέματα που τα αφορούν. 

O Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand up κωμικούς και δημιουργός αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας για όλη την οικογένεια, σχολιάζει με χιούμορ όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών: αγαπημένους ήρωες, τη σχέση με τα κατοικίδια αλλά και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει την πιο χριστουγεννιάτικη stand up παράσταση για παιδιά

Τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, αλλά και όλο το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων, τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τη δομή του stand up comedy, του πιο δυνατού είδους κωμωδίας, με διπλές παραστάσεις έως τις 6 Ιανουαρίου 2025. Παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, μέσα από τον κόσμο του γέλιου. Παράλληλα, οι γονείς τους διασκεδάζουν εξίσου, αφού μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα, χωρίς ηλικία με συνισταμένη πάντα την κωμωδία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Comedy club για παιδιά: Xmas special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Η μοναδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους, που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται ξανά με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Μέγαρο. Μια παράσταση διασκεδαστική τόσο για τα παιδιά, που παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, όσο και για τους γονείς τους, που θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί. Τα θέματα που σατιρίζονται ξεκινούν από τους αγαπημένους ήρωες, τα κατοικίδια και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων, και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ο "Φιλάργυρος" σε παιδική διασκευή στο θέατρο "Τζένη Καρέζη"

Η παιδική αυτή εκδοχή του αφηγείται με απλό και κατανοητό τρόπο την ιστορία του Αρπαγκόν, ενός πλούσιου αλλά τσιγκούνη ανθρώπου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/10/2025

Κυριακή με Τέχνη για παιδιά 6-12 ετών

Παίζω-Μαθαίνω-Δημιουργώ όλο το Νοέμβριο στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης με αυτοτελή δημιουργικά εργαστήρια

Πού να πάμε με τα παιδιά για δημιουργικές στιγμές στην πόλη;

Προβολές, ζωγραφική, θέατρο, κηπουρική, χορός: μια πληθώρα δραστηριοτήτων για να μοιραστείτε δημιουργικές στιγμές με το παιδί σας μέχρι το τέλος του μήνα.

"Η δική μας ιστορία, ο δικός μας κόσμος": Ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά και εφήβους

Μια δημιουργική δράση αυτό το Σάββατο που αποτελεί μέρος της έκθεσης "Οικείες Μορφές".

"Η Αλίκη όλων μας": Η Γεωργία Μαυραγάνη και ένα ονειρικό ταξίδι στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

Στην παράσταση "Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", η Γεωργία Μαυραγάνη μάς καλεί να βουτήξουμε σ’ ένα ονειρικό ταξίδι αυτογνωσίας, όπου όλοι γινόμαστε Αλίκες που αναζητούν τη φωνή τους μέσα σε έναν παράλογο, μα θαυμαστό κόσμο. Διαβάστε όσα μας είπε για την παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, που κάνει πρεμιέρα 26/10.

Δύο βιβλία για γονείς από τις εκδόσεις Gutenberg

Όσα μας διδάσκουν οι μη δυτικοί πολιτισμοί για την ανατροφή χαρούμενων παιδιών και τρόποι για να προστατεύουμε τα παιδιά στο διαδίκτυο βρίσκονται στα δυο νέα βιβλία.

Πού να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας αυτό το Σάββατο

Δύο εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ίδρυμα Takis για όλη την οικογένεια.