"Το Μεταξένιο" έρχεται στο Παγκράτι

Το βιβλιοπωλείο Ο Γάτος Μαουρίτσιο και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Χαρίτου.

Το Μεταξένιο

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, το παιδικό βιβλιοπωλείο Ο Γάτος Μαουρίτσιο (Ευτυχίδου 6-8, Παγκράτι) και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο παιδικό βιβλίο του Κυριάκου Χαρίτου (εικον. Βασίλης Κουτσογιάννης) που έχει τίτλο "Το Μεταξένιο". Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ποιο είναι το Μεταξένιο; Από τι είναι φτιαγμένο; Θα καταφέρει να φτάσει στη γιορτή του Βασιλιά; Στην εκδήλωση τα παιδιά θα παίξουν, θα τεστάρουν τις γνώσεις τους, θα γνωρίσουν το Μεταξένιο, θα δουν να ζωντανεύει η φανταστική του ιστορία και με αγάπη και φαντασία θα του φτιάξουν μια νέα φορεσιά.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 211 1824881 ή και στο email mauriciobookstore@gmail.com. Σημειώστε ότι το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 ετών.
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Μικρό Εθνικό: Ζωντανή μετάδοση της εφηβικής παράστασης στα Κύθηρα

Η νέα εφηβική παράσταση του Μικρού Εθνικού με τίτλο "Έχεις πέντε λεπτά" της Κατερίνας Λούβαρη Φασόη, μεταδίδεται ζωντανά σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2026

Παιδικά και νεανικά βιβλία για να διαβάσουν οι μικροί μας φίλοι από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Όλα τα καινούργια παιδικά και νεανικά βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέχρι και τον Ιούνιο από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Φεβρουάριος γεμάτος δράσεις για παιδιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Η ΕΒΕ ανοίγει τις πόρτες της στους μικρούς μας φίλους με δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες και περιπέτειες γεμάτες γνώση και φαντασία.

Δωρεάν στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το πρώτο Σάββατο του μήνα

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, το Μουσείο περιμένει τους μικρούς επισκέπτες να ανακαλύψουν τις εκθέσεις και τις προβολές του.

Με έμπνευση από τις Αποκριές ο Φεβρουάριος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα πειραματιστούν στα εργαστήρια με χρώματα και άλλα υλικά, θα ζωντανέψουν ένα παραμύθι, αλλά θα δημιουργήσουν και τις δικές τους μάσκες.

Καρα-Cartoon: Το "σκιομιούζικαλ" που λάτρεψαν τα παιδιά συνεχίζεται μέχρι τον Απρίλιο

Η επιτυχημένη παραγωγή του Ηλία Καρελλά συνεχίζεται στην Παιδική Σκηνή Β΄ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Μια μοντερνα πρόταση θεάτρου σκιων όπου ο παραδοσιακός μπερντές συναντά τον κόσμο των οθονών

Αναγνώσεις για μικρά παιδιά και παραμυθοσυναντήσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Οι μικροί φίλοι θα ταξιδέψουν τις Παρασκευές 30 Ιανουαρίου και 13 Φεβρουαρίου, σε μαγικούς κόσμους, ανακαλύπτοντας την χαρά της ανάγνωσης με οδηγό τη φαντασία.