Το 7ο Bobos arts festival είναι εδώ

Το φετινό πρόγραμμα εστιάζει στις εικαστικές τέχνες, αναδεικνύοντας και φέρνοντας σε επαφή τα παιδιά με το έργο σπουδαίων εκπροσώπων της ιστορίας της τέχνης.

Bobos arts festival

Το Bobos Arts Festival, το αγαπημένο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης, πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, επιστρέφει για 7η συνεχή χρονιά στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 18 Μαΐου.

Στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν επιλεγμένες μουσικές και θεατρικές παιδικές παραστάσεις και θα συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια και δράσεις.

Bobos arts festival

Το φετινό πρόγραμμα εστιάζει στις εικαστικές τέχνες, αναδεικνύοντας και φέρνοντας σε επαφή τα παιδιά με το έργο σπουδαίων εκπροσώπων της ιστορίας της τέχνης. Αντλώντας έμπνευση από το έργο σημαντικών καλλιτεχνών, πραγματοποιούνται πρωτότυπα εργαστήρια και δράσεις που στόχο έχουν να εξοικειώσουν τα παιδιά με τις τέχνες και να καλλιεργήσουν την έμφυτη φαντασία και δημιουργικότητά τους.

Bobos arts festival

Παράλληλα, μέσα από τις παραστάσεις και δράσεις του φεστιβάλ, συζητηθούν θέματα όπως η βιωσιμότητα, η προστασία του περιβάλλοντος και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Bobos arts festival

Τιμές εισιτηρίων:
Προσφορά Early Bird: 12€ / άτομο (από 26 Μαρτίου έως 4 Απριλίου)
Προπώληση: 15€ / άτομο (από 5 Απριλίου έως 17 Μαΐου)
Γενική είσοδος: 17€ / άτομο (τιμή κατά την είσοδο)
Οικογενειακό: 15€ / άτομο (για 4 ή περισσότερα άτομα)
Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το bobosartsfestival.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Θεοχαράκη για παιδιά και ενήλικες

Δημιουργικά εργαστήρια και ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και για ενήλικες και τον Μάιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

"Ο Θαρροφύλακας" του Διονύση Σταθακόπουλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δεσύλλας

Εικονογραφημένο αριστουργηματικά από τον βραβευμένο Πέτρο Μπουλούμπαση, το βιβλίο αποτελεί μια περιπέτεια που μιλά για το πώς φόβος και γενναιότητα βαδίζουν χέρι-χέρι.

"Ο Πέτρος και ο λύκος" για δύο ακόμα παραστάσεις στην Paraga

Μετά τις sold out παραστάσεις, το μουσικό παραμύθι για παιδιά άνω των 3 που ανέβασε το Κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου, συνεχίζει στο Paraga για δύο ακόμη εμφανίσεις.

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.