Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga"

Παιδιά και γονείς θα τα "πουν" με τον Καραγκιόζη την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga" και προσκαλεί παιδιά και γονείς σε τέσσερις μουσικές παραστάσεις τις Κυριακή 10 και 17 Δεκεμβρίου και τις Τρίτες 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου, με τίτλο "Kαραγκιόζη, να τα πούμε;". Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πρωτοχρονιάτικη παράσταση - γλέντι με τον Καραγκιόζη, την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Στην παράγκα ετοιμάζονται για τις γιορτές. Η Αγλαΐα στολίζει με ό,τι μπορεί, τα κολλητήρια τρέχουν να πουν τα κάλαντα, ο Καραγκιόζης χαζεύει το στολισμένο δέντρο του πλούσιου γείτονα και ζητά από το πνεύμα των Χριστουγέννων μια κουραμπιεδοκαταιγίδα ή  μια μελομακαρονοβροχή. Ξαφνικά ένα απρόσμενο ρεβεγιόν στήνεται στην παράγκα του Καραγκιόζη! Οι φίλοι του καταφθάνουν, τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου τους και όλοι μαζί, από την παράγκα, κερνάνε γέλιο και κέφι όλη την παρέα του Paraga.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Paraga

Καλλιρρόης 89

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ο "Φιλάργυρος" σε παιδική διασκευή στο θέατρο "Τζένη Καρέζη"

Η παιδική αυτή εκδοχή του αφηγείται με απλό και κατανοητό τρόπο την ιστορία του Αρπαγκόν, ενός πλούσιου αλλά τσιγκούνη ανθρώπου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/10/2025

Κυριακή με Τέχνη για παιδιά 6-12 ετών

Παίζω-Μαθαίνω-Δημιουργώ όλο το Νοέμβριο στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης με αυτοτελή δημιουργικά εργαστήρια

Πού να πάμε με τα παιδιά για δημιουργικές στιγμές στην πόλη;

Προβολές, ζωγραφική, θέατρο, κηπουρική, χορός: μια πληθώρα δραστηριοτήτων για να μοιραστείτε δημιουργικές στιγμές με το παιδί σας μέχρι το τέλος του μήνα.

"Η δική μας ιστορία, ο δικός μας κόσμος": Ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά και εφήβους

Μια δημιουργική δράση αυτό το Σάββατο που αποτελεί μέρος της έκθεσης "Οικείες Μορφές".

"Η Αλίκη όλων μας": Η Γεωργία Μαυραγάνη και ένα ονειρικό ταξίδι στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

Στην παράσταση "Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", η Γεωργία Μαυραγάνη μάς καλεί να βουτήξουμε σ’ ένα ονειρικό ταξίδι αυτογνωσίας, όπου όλοι γινόμαστε Αλίκες που αναζητούν τη φωνή τους μέσα σε έναν παράλογο, μα θαυμαστό κόσμο. Διαβάστε όσα μας είπε για την παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, που κάνει πρεμιέρα 26/10.

Δύο βιβλία για γονείς από τις εκδόσεις Gutenberg

Όσα μας διδάσκουν οι μη δυτικοί πολιτισμοί για την ανατροφή χαρούμενων παιδιών και τρόποι για να προστατεύουμε τα παιδιά στο διαδίκτυο βρίσκονται στα δυο νέα βιβλία.

Πού να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας αυτό το Σάββατο

Δύο εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ίδρυμα Takis για όλη την οικογένεια.