Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga"

Παιδιά και γονείς θα τα "πουν" με τον Καραγκιόζη την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga" και προσκαλεί παιδιά και γονείς σε τέσσερις μουσικές παραστάσεις τις Κυριακή 10 και 17 Δεκεμβρίου και τις Τρίτες 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου, με τίτλο "Kαραγκιόζη, να τα πούμε;". Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πρωτοχρονιάτικη παράσταση - γλέντι με τον Καραγκιόζη, την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Στην παράγκα ετοιμάζονται για τις γιορτές. Η Αγλαΐα στολίζει με ό,τι μπορεί, τα κολλητήρια τρέχουν να πουν τα κάλαντα, ο Καραγκιόζης χαζεύει το στολισμένο δέντρο του πλούσιου γείτονα και ζητά από το πνεύμα των Χριστουγέννων μια κουραμπιεδοκαταιγίδα ή  μια μελομακαρονοβροχή. Ξαφνικά ένα απρόσμενο ρεβεγιόν στήνεται στην παράγκα του Καραγκιόζη! Οι φίλοι του καταφθάνουν, τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου τους και όλοι μαζί, από την παράγκα, κερνάνε γέλιο και κέφι όλη την παρέα του Paraga.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Paraga

Καλλιρρόης 89

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Θεοχαράκη για παιδιά και ενήλικες

Δημιουργικά εργαστήρια και ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και για ενήλικες και τον Μάιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

"Ο Θαρροφύλακας" του Διονύση Σταθακόπουλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δεσύλλας

Εικονογραφημένο αριστουργηματικά από τον βραβευμένο Πέτρο Μπουλούμπαση, το βιβλίο αποτελεί μια περιπέτεια που μιλά για το πώς φόβος και γενναιότητα βαδίζουν χέρι-χέρι.

"Ο Πέτρος και ο λύκος" για δύο ακόμα παραστάσεις στην Paraga

Μετά τις sold out παραστάσεις, το μουσικό παραμύθι για παιδιά άνω των 3 που ανέβασε το Κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου, συνεχίζει στο Paraga για δύο ακόμη εμφανίσεις.

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.