Γνωρίστε το "Γαϊτανάκι της Αποκριάς" και τρεις ακόμα παραστάσεις στις Μορφές Έκφρασης

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων συνεχίζουν οι Μορφές Έκφρασης και ειδικά για τις Απόκριες ενσωματώνουν στο πρόγραμμα τους μια γιορτινή πολύχρωμη παράσταση που εντυπωσιάζει.

Το γαϊτανάκι της Αποκριάς

Βάλτε την αποκριάτικη στολή σας και πάρτε μέρος στην πιο κεφάτη παράσταση που εμπνέεται από τα έθιμα της ελληνικής παράδοσης. Με μια επιτυχημένη παράσταση γιορτάζουν τα 30 χρόνια παρουσίας στις παραστατικές τέχνες οι Μορφές Έκφρασης, η θεατρική ομάδα του Θωμά Κινδύνη που έχει προσφέρει πολλά στο θέατρο για παιδιά. Βάλτε τις αποκριάτικες στολές σας και κλείστε θέση για το "Γαϊτανάκι της Αποκριάς", που εμπνέεται από τα έθιμα της ελληνικής παράδοσης. Με ζωντανή μουσική και πολύ παιχνίδι, η παράσταση αυτή φέρνει τα παιδιά κοντά στο πνεύμα της παραδοσιακής Αποκριάς και υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους χαρά και ξεφάντωμα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου! Οι Μορφές Έκφρασης συνεχίζουν το πλούσιο παραστασιακό τους πρόγραμμα και με άλλες παραστάσεις που παίζονται αυτόν τον μήνα και συνεχίζουν τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, έχουμε προσθέσει μια επιπλέον παράσταση του "ΚουΚου- Μια βόλτα στο δάσος", στις 12.30 μ. Από το Σάββατο 4 Μαρτίου έως το Σάββατο 8 Απριλίου, θα συνεχιστεί η παράσταση "Το Παιδί και το Κουδουνάκι", στις 5.30 μ.μ. Από την Κυριακή 5 Μαρτίου έως την Κυριακή 9 Απριλίου, θα συνεχιστεί η παράσταση "Το Απίστευτο Ταξίδι του κ.Πικ", στις 5.30 και από την Κυριακή 5 Μαρτίου έως την Κυριακή 9 Απριλίου, θα συνεχιστεί η παράσταση "ΚουΚου- Μια βόλτα στο δάσος", στις 11 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Το γαϊτανάκι της Αποκριάς

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 60 '

Η ελληνική παραδοσιακή Αποκριά συναντιέται με τα παιδιά του σήμερα σε μια παράσταση με ζωντανή μουσική και χορό.

Το παιδί και το κουδουνάκι

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Διαδραστική παράσταση συνοδεία ζωντανής μουσικής, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι για τη δύναμη της συνύπαρξης, της συγχώρεσης, και της αλληλεγγύης.

Κούκου, μια βόλτα στο δάσος

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 50 '

Ένα παραμυθένιο ταξίδι στο δάσος, με ζωντανή μουσική, θεατρικό παιχνίδι και διάδραση, για την αξία της φιλίας αλλά και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων με παιχνίδι και ζωντανή μουσική για ηλικίες 3-8 ετών.

Μορφές Έκφρασης

Αλκμήνης 13

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το θέατρο συναντά την επιστήμη στο "The Science of CSI: Έγκλημα στο εργαστήριο"

Οι "Science Reactors" επιστρέφουν στην "Άτρακτο" και προσεγγίζουν με χιούμορ την επιστήμη σε μια παράσταση με ελεύθερη είσοδο που συνδυάζεται με εργαστήριο εγκληματολογίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/03/2023

Είδαμε την "Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι" του Ηλία Καρελλά

Ο Ηλίας Καρελλάς, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της τέχνης του θεάτρου σκιών­ σήμερα, έχει βρει τον τρόπο να μιλάει στα παιδιά για δύσκολα θέματα, όπως διαπιστώνουμε από την φετινή του παράσταση που ανεβάζει στη σκηνή του Θεάτρου Κάππα το έργο του Μάικ Κένι για τον πόλεμο, τη διαφορετικότητα, το ρατσισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες και τη φύση.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ηλικία στα παραρτήματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Οι νέες εκπαιδευτικές δράσεις της ΕΠΜΑΣ αφορούν παιδιά από 18 μηνών έως ενήλικες.

"Ζωγράφισε κι εσύ τι ονειρεύεται η Καρυάτιδα" στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος προσκαλούν παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών και τους γονείς τους να ζωγραφίσουν σε μια ανοιχτή γιορτή συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής #3.191 km project.

Οι "Αισωπομαχίες" του Μικρού Νότου συνεχίζονται

Πέντε μύθοι του Αισώπου γνωστοί αλλά … αγνώριστοι σε ένα ξεφάντωμα χαράς από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του νέου Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Οι βιωματικές δράσεις του μουσείου θα φέρουν τους μαθητές σε επαφή µε τη σύγχρονη τέχνη και τον κόσµο του µεγάλου Έλληνα ζωγράφου.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη παρέα με τον Καραγκιόζη

Την άνοιξη ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις "Φιγούρες και Κούκλες" ο "Καραγκιόζης" του Τάσου Κώνστα.