3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Μία ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με εικόνες του εικονογράφου Johnny Dyrander και ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο του Alex Latimer.

3 νέες παιδικές ιστορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Στην ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με τις εικόνες του σουηδού εικονογράφου Johnny Dyrander, οι λιλιπούτειοι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τον κόσμο τον οχημάτων μέσα από διαδραστικές εικόνες και πίστες. Ενώ το βιβλίο του Alex Latimer "Ποιος θα κλείσει τα μάτια πρώτος;" υπόσχεται άφθονο γέλιο.

Αυτοκίνητα, του Johnny Dyrander

Αυτοκίνητα

Σε αυτό το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν διασκεδάζοντας τέσσερα είδη αυτοκινήτων: απλό, σπορ, αγωνιστικό και ταξί. Με απλές λέξεις και σαφή σχήματα, το βιβλίο παρουσιάζει τα μέρη του αυτοκινήτου, παροτρύνοντας τους μικρούς μας φίλους να μετακινήσουν ―παίζοντας― καθένα από τα οχήματα στις προδιαγεγραμμένες πίστες.

Στο εργοτάξιο, του Johnny Dyrander

Στο εργοτάξιο

Σε αυτό το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν διασκεδάζοντας τέσσερα είδη οχημάτων: μπετονιέρα, φορτηγό, εκσκαφέα και μπουλντόζα. Ένα βιβλίο για τα παιδιά που αγαπούν τους εκσκαφείς, τα φορτηγά και λατρεύουν να βρίσκονται στο κάθισμα του οδηγού.

Ποιος θα κλείσει τα μάτια πρώτος;, του Alex Latimer

Ποιος θα κλείσει τα μάτια πρώτος;

Ο βραβευμένος συγγραφέας και εικονογράφος Alex Latimer μας συστήνει το Παπί, τον πονηρό ήρωα της νέας του ιστορίας και μας υπόσχεται άφθονο γέλιο καθώς προσπαθούμε να τον κάνουμε να κλείσει τα μάτια! Σε αυτόν τον ξεκαρδιστικό αγώνα, δια χειρός Alex Latimer νικητής είναι όποιος δεν κλείσει τα μάτια πρώτος.

Ο Alex Latimer χτίζει μια ιστορία σε πολλά επίπεδα, με παιχνιδιάρικες εικόνες που δεν  μπορεί παρά να κάνει το πονηρό Παπί αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους. Με έξυπνο τρόπο ―και κυρίως χαρίζοντας αβίαστα γέλια― το βιβλίο δημιουργεί μια μεγάλη προσμονή για το φινάλε του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.