Η "Σούπερ Γκρανόλα" ξαναχτυπά στο "Φίλιον"

Η εκκεντρική συμμορία της «Σούπερ Γκρανόλας» ξαναχτυπάει, αυτή τη φορά live!

Super Γκρανολα

Οι εκδόσεις Ποταμός μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Δρακούλα, "Σούπερ Γκρανόλα", τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου (7.30 μ.μ) στο Φίλιον (Σκουφά 34, Κολωνάκι). Στην εκδήλωση φίλοι του βιβλίου θα διαβάσουν αποσπάσματα από τις περιπέτειες των τεσσάρων γιαγιάδων, ανάμεσά τους, special guest o ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός Άγγελος Παπαδημητρίου. Το βιβλίο κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα και έχει αγαπηθεί με πάθος από μικρούς και μεγάλους  για τους πολυσχιδείς χαρακτήρες του, το χιούμορ που το χαρακτηρίζει, τα ευαίσθητα κοινωνικά θέματα που αγγίζει αλλά και τον ευρηματικό τρόπο γραφής της Νάντιας Δρακούλα.

Για την υπόθεση

Μια εκκεντρική συμμορία ζει στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας. Τέσσερις ξεχωριστές γιαγιάδες με δροσιά Λυκαβηττού, ταπεραμέντο Κολωνακίου, εξαρχειώτικη καρδιά και τηνιακό αέρα, αποφασίζουν να πάνε κόντρα σε αυτούς που τις αδικούν στην καθημερινότητά τους. Οι γιαγιάδες φέρνουν τα πάνω κάτω, όταν ανακαλύπτουν μια μαγική συνταγή από την Κόστα Ρίκα που τις μεταμορφώνει σε υπερηρωίδες. Η Ελισσώ, η Πέρσα, η Αλκυόνη και η Ουρανία ανοίγουν πόλεμο με τους "κακούς" της πόλης με όπλο τους μια όχι και τόσο αθώα συνταγή δημητριακών…τη Σούπερ Γκρανόλα. Το έργο τους δεν θα περιοριστεί στις ατομικές τους υποθέσεις. Όταν συγκεντρώνεις τόση δύναμη στα χέρια σου, ξέρεις αλήθεια τι να την κάνεις;

Στην παρουσίαση θα διαβάσουν τους χαρακτήρες οι: Άγγελος Παπαδημητρίου (ηθοποιός, τραγουδιστής, εικαστικός), Κωνσταντίνα Μαυροπάνου (αρχιτέκτονας), Στέλλα Νάστου Βιανέλλη (ψυχολόγος), Μαίρη Βλάσση (συνταξιούχος επιχειρηματίας) ενώ θα σχολιάσουν οι: Νάντια Δρακούλα (συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός Best 92,6), Στέλλα Καραγεωργίου, (εικαστικός, καθηγήτρια καλλιτεχνικών, Pierce Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.