"Ο Μικρός Πρίγκιπας σε χρόνο ενεστώτα": Ξεκινάει η περιοδεία

Ένας παράξενος ταξιδιώτης που εγκαταλείπει την ασφάλεια του μικρού του πλανήτη, του σπιτιού του δηλαδή και περιφέρεται στο διάστημα, προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτονται οι μεγάλοι.

Ο μικρος πριγκιπας

Βασισμένη στο εμβληματικό διήγημα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, η παράσταση ακολουθεί έναν ταξιδιώτη, ένα παιδί που φεύγει από τον πλανήτη του να εξερευνήσει άλλους πλανήτες, προσπαθώντας να κατανοήσει τον κόσμο γύρω του και συναντάει διαφορετικούς ανθρώπους. Ένα μυθιστόρημα για παιδιά και μεγάλους, σε σκηνοθεσία Χρήστου Μουστάκα και διασκευή Μαγδαληνής Πάντα Βατή, το οποίο μιλά για την αναζήτηση, την αξία της αγάπης και της φιλίας, οι οποίες για να αναπτυχθούν χρειάζονται αλήθεια.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του γνωστού σε όλους μας μικρού πρίγκιπα θα παρακολουθήσουν την ιστορία του μικρού μας ήρωα στις 29 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Νίκαιας, ώρα 9 μ.μ., στις 5 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Λενταριανών στα Χανιά, στις 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Μύρτου Ιεράπετρας και στις 8 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο. Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

ο μικρος πριγκιπας

Η Ten arts productions, η εταιρεία παραγωγής που ανήκει στον Δημήτρη Γρίντζο, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, είναι συμπεριληπτική σε άτομα με αναπηρία, όπως στον "Μικρό πρίγκιπα σε χρόνο ενεστώτα", όπου δύο εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστών είναι άτομα με αναπηρία. Μάλιστα, μέρος των εσόδων διατίθεται και σε ανάπηρους συμπολίτες μας για την αγορά ή αλλαγή  αμαξίδιων.

Συντελεστές:
Διασκευή: Μαγδαληνή Πάντα, Δημήτρης Γρίντζος
Σκηνοθεσία: Χρήστος Μουστάκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Γρίντζος
Χορογραφίες - Επιμέλεια κίνησης: Παρασκευή Ρωμανά
Ηχοληψία - Φωτισμοί: Χάρης Καραμανώλης
Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Γρίντζος, Βασιλική Σιγάλα, Τζο Αντωνακάκη, Μαριάννα Μωυσίδου
Μουσική Παραγωγή: Δημήτρης Γρίντζος
Τραγούδι - Ερμηνεία: Ελενα Ροινού
Ενορχήστρωση - Προγραμματισμός: Γιώργος Αβραμίδης Studio 101
Κουστούμια - Αξεσουάρ: Βεστιάριο Madame Pelagie
Φωτογραφίες - Video trailer: Στεφανία Πατακιούτη - Γιάννης Παναγιωταράκος

Παίζουν: Δημήτρης Γρίντζος, Μαγδαληνή Πάντα, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Μαριάννα Μωυσίδου

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 12 € | Μειωμένο εισιτήριο (ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι, Παιδιά από 6 -10 ετών ) 8 € | Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν
Προπώληση στο ticketservices.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μικρός Πρίγκιπας σε χρόνο ενεστώτα

  • Δραματοποιημένη λογοτεχνία
  • Διάρκεια: 100 '

Βασισμένη στο εμβληματικό διήγημα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, η παράσταση ακολουθεί έναν παράξενο ταξιδιώτη που περιφέρεται στο Διάστημα, προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι μεγάλοι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ραντεβού στο Craft It για τα πιο Spooky Halloween εργαστήρια

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δημιουργικότητα, παιχνίδι και μαγεία μέσα από θεματικά εργαστήρια εμπνευσμένα από το πιο spooky πάρτι της χρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/10/2025

"Σεβάχ ο θαλασσινός": Ένα μαγικό ταξίδι στο θέατρο Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου"

Η παιδική σκηνή του θεάτρου υποδέχεται τη νέα της παράσταση, μια περιπέτεια την οποία σκηνοθετεί ο Γιώργος Τζαβάρας.

Πρεμιέρα για την Παιδική Σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ

Το Θέατρο Επί Κολωνώ ανανεώνεται: Παιδική Σκηνή και σινεμά στην αυλή ανοίγουν νέους δρόμους στην τέχνη και την ψυχαγωγία. Επωφεληθείτε από την early bird προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

"Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων": Το Εθνικό Θέατρο μάς προσκαλεί μέσα στην κουνελότρυπα

Η Παιδική Σκηνή θα παρουσιάσει στο θέατρο Ολύμπια την κλασική ιστορία του Λιούις Κάρολ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη και με την πρωτότυπη μουσική και ποίηση της Λένας Πλάτωνος.

Η Ξένια Καλογεροπούλου εμπιστεύεται πρώτη φορά έργο της στο κουκλοθέατρο

Με μια μεγάλη έκπληξη ο πολυχώρος πολιτισμού PARAGA ανακοινώνει το πρόγραμμα της νέας σεζόν 2025-2026.

Βλέπουμε παιδικό θέατρο στη νοηματική γλώσσα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Νέες δράσεις προσβασιμότητας παρουσιάζει το μουσείο.

Η παράσταση "Ντενεκεδούπολη ξανά! Το μεγάλο ταξίδι του Μελένιου" επιστρέφει με early bird προσφορά

Η θεατρική διασκευή του κειμένου της Ευγενίας Φακίνου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά από την ομάδα Μικρός Νότος στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".