Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα στο Βεάκειο Θέατρο

Μία διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Τα «Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα»  για μια μοναδική παράσταση στο Βεάκειο

Οι αγαπημένοι μας μπλε ήρωες έρχονται με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού, σε μία παράσταση με μουσική, χορό και ταχυδακτυλουργικά. Μια μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού.

Μία, όχι και τόσο, ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό, όταν σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η Ψιψινέλ ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα "τα μικρά απαίσια Στρουμφάκια". Ποιος θα τους βοηθήσει και ποια είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Ραντεβού την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Βέακειο Θέατρο και ώρα 8:30 μ.μ. για να το ανακαλύψουμε παρέα!

στρουμφάκια

στρουμφάκια

Ερμηνεύουν: Αναστασία Διατσίδου, Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάννα Καρρίκη, Δάφνη Κωνσταντίνου, Χρήστος Λοΐζος, Αναστασία Μερτζάνη, Μαρίνα Ντζιλοβιάν.

Τιμή εισιτηρίου: από 10€

Προπώληση εισιτηρίων μέσω https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/stroumfakia- και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Από το σχέδιο στη μορφή: Δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ένα εικαστικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 6–12 ετών για να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών.

Παραστάσεις καθολικής προσβασιμότητας για την "Αλίκη" του Μικρού Εθνικού

Το Εθνικό Θέατρο ανοίγει τη Χώρα των Θαυμάτων για όλους. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Πολιτισμός για Όλους" του Εθνικού Θεάτρου, δύο παραστάσεις του έργου "Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων" πραγματοποιούνται σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας.

Ζωγραφίστε τα "Χριστουγεννιάτικα Χρώματα" στο διαγωνισμό της Πρεσβείας της Γερμανίας και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα είναι "Χριστουγεννιάτικα χρώματα".

Σχολεία και Ομάδες του Δάσους: Η μάθηση έξω από τους σχολικούς τοίχους

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η γρήγορη πληροφορία και το scrolling τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο ελεύθερο παιχνίδι στη φύση.

Ο Καραγκιόζης μάς λέει την ελληνική μυθολογία στο Ελέρ

Με "Θησέα και Μινώταυρο" ανοίγει τον ευφάνταστο κύκλο "Καραγκιόζη πες μας για την αρχαία Ελλάδα" ο Σωκράτης Κοτσορές, ενώνοντας το θέατρο σκιών με την ελληνική μυθολογία στο θέατρο Ελέρ.