Μια νέα παιδική χαρά έρχεται στο The Ellinikon Experience Park

Το πάρκο του Ελληνικού συστήνει τους μικρούς επισκέπτες σε νέες διασκεδαστικές περιπέτειες.

Ellinikon Experience Park Παιδική Χαρά

Το The Ellinikon Experience Park συνεχίζει τις εκπλήξεις και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στη νέα του παιδική χαρά, από 1η Φεβρουαρίου καθημερινά 5-9 μ.μ. . Πρόκειται για μία έκταση πάνω από 5.700 τ.μ. στην καρδιά του Experience Park, με κατασκευές εμπνευσμένες από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας αλλά και το φυσικό περιβάλλον, οι οποίες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να μάθουν νέα πράγματα και να εξερευνήσουν τον χώρο γύρω τους.

Ellinikon Experience Park Παιδική Χαρά

Η παιδική χαρά περιλαμβάνει συνολικά 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που παρακινούν τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και παράλληλα να έρθουν σε επαφή με τη φύση, καθώς το Παιδικό Δάσος περιβάλλεται από δέντρα και αρωματικούς θάμνους. 
Διαδραστικά παιχνίδια όπως τα τραμπολίνο, μουσικές κατασκευές και το μαγικό "τηλέφωνο", τα δενδρόσπιτα αναρρίχησης και τις κούνιες είναι ορισμένες από τις πιο διασκεδαστικές δημιουργίες του χώρου. Κανείς δεν εξαιρείται από τις δραστηριότητες του πάρκου, καθώς είναι διαθέσιμα παιχνίδια φιλικά και προς Α.Μ.Ε.Α. 

Ellinikon Experience Park Παιδική Χαρά

Ο χώρος σχεδιάστηκε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και έχοντας ταυτόχρονα υπόψει την ασφάλεια των μικρών επισκεπτών. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης (Μετρό Ελληνικού).

Περισσότερες πληροφορίες στο experiencepark.theellinikon.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Απαγορεύεται η μουσική!": Συνεχίζεται η παράσταση που καθιέρωσε την ομάδα Κοπέρνικος

Στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" παρουσιάζεται η παιδική παράσταση που αποδεικνύει με τον πιο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο ότι όλα είναι μουσική μέσα από το κείμενο των βραβευμένων με συγγραφέων Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/02/2023

3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Μία ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με εικόνες του εικονογράφου Johnny Dyrander και ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο του Alex Latimer.

"Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας" από το θέατρο Μαριονέτας Γκότση

Γνωρίστε την ιστορία του Μόγλη, του παιδιού που το μεγάλωσε μια οικογένεια λύκων στη ζούγκλα της Ινδίας.

Ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ με την Γιούλη Ηλιοπούλου

Ο "Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ" προσγειώνονται στο θέατρο Πειραιώς 131 για τέταρτη χρονιά για να μας μιλήσουν για τη φιλία, τη γενναιοδωρία και την κλιματική αλλαγή.

"Το μυστήριο της Ανατολής" στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" για δύο Σαββατοκύριακα

Η ομάδα Baruti μας παρασύρει σε μια παραμυθένια ιστορία που εξυμνεί την αγάπη με τους όρους του κουκλοθεάτρου.

Απόκριες στο Mimi & Mou

Υποδεχτείτε τις αποκριές και διασκεδάστε σε ένα δίωρο δημιουργικό αποκριάτικο εργαστήρι.

Φτιάξτε τις δικές σας αφίσες στο εργαστήριο του Planet G(reece)

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μπούνε ακόμα πιο βαθιά στην τέχνη της γραφιστικής, φτιάχνοντας ένα δικό τους έντυπο.