To «Δάσος των Χριστουγέννων» ζωντανεύει στο RIVER WEST

Νεράιδες, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, μουσικοί και ο Άγιος Βασίλης φέρνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο RIVER WEST.

To «Δάσος των Χριστουγέννων» ζωντανεύει στο RIVER WEST

Από την Παρασκευή 13/12 μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα ολόκληρο μαγικό δάσος ζωντανεύει στο RIVER WEST, και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Φανταστικές διαδρομές ανάμεσα στα δέντρα αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα θαύματα και η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει για όσους την αναζητούν.

Ανάμεσα στα στολισμένα με αμέτρητα φωτάκια δέντρα και στο πέτρινο μονοπάτι, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του RIVER WEST παίρνουν θέση στα ξύλινα τραπέζια και στους κορμούς δέντρων του Ταχυδρομείου του Άγιου Βασίλη και με τη βοήθεια των Ξωτικών γράφουν σε περγαμηνές γράμματα στον αγαπημένο τους άγιο.

To «Δάσος των Χριστουγέννων» ζωντανεύει στο RIVER WEST - εικόνα 1

Ακολουθώντας ξανά το μονοπάτι, τα παιδιά βρίσκουν το Μαγικό Εργαστήρι, όπου η Νεράιδα των Ευχών τα περιμένει για να φτιάξουν μαζί χριστουγεννιάτικα στολίδια και να γράψουν πάνω τις ευχές τους, ενώ λίγο πιο κάτω ανακαλύπτουν το εντυπωσιακό έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Εκεί, ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών τα περιμένει να βγάλουν μαζί φωτογραφίες, να ακούσει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ταυτόχρονα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και μια «διαφορετική» χριστουγεννιάτικη μπάλα θα τριγυρίζουν σε όλο το εμπορικό κέντρο μοιράζοντας γέλια και διασκεδαστικές στιγμές, ενώ η μουσική μπάντα του RIVER WEST θα πλημμυρίζει το εμπορικό κέντρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, διανθίζοντας έτσι την εορταστική ατμόσφαιρα.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων αναβιώνει και φέτος στο RIVER WEST μέσα στο ολόφωτο Μαγικό Δάσος, παρέα με νεράιδες, ξωτικά, ξυλοπόδαρους και μουσικούς, για να απολαύσουμε όλοι μας τις γιορτές, από τις 13 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

To «Δάσος των Χριστουγέννων» ζωντανεύει στο RIVER WEST - εικόνα 2

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ:

Ωράριο Λειτουργίας Δράσεων
13/12: 17.00-21.00
14-15/12: 12.00-20.00
16-20/12: 17.00-21.00
21-30/12: 12.00-20.00
31/12: 11.00-15.00

To «Δάσος των Χριστουγέννων» ζωντανεύει στο RIVER WEST - εικόνα 3

Ωράριο Δράσεων Άγιου Βασίλη
14/12: 12.00-20.00
15/12: 12.00-16.00
20/12: 17.00-21.00
21-30/12: 12.00-20.00
31/12: 11.00-15.00

iRIVER WEST | Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), 8012225050, Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00, Σάββατο: 09:00 - 20:00, Κυριακή 15, 22, 29 Δεκεμβρίου: 11:00 – 20:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Φεβρουάριος γεμάτος δράσεις για παιδιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Η ΕΒΕ ανοίγει τις πόρτες της στους μικρούς μας φίλους με δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες και περιπέτειες γεμάτες γνώση και φαντασία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/02/2026

Δωρεάν στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το πρώτο Σάββατο του μήνα

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, το Μουσείο περιμένει τους μικρούς επισκέπτες να ανακαλύψουν τις εκθέσεις και τις προβολές του.

Με έμπνευση από τις Αποκριές ο Φεβρουάριος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα πειραματιστούν στα εργαστήρια με χρώματα και άλλα υλικά, θα ζωντανέψουν ένα παραμύθι, αλλά θα δημιουργήσουν και τις δικές τους μάσκες.

Καρα-Cartoon: Το "σκιομιούζικαλ" που λάτρεψαν τα παιδιά συνεχίζεται μέχρι τον Απρίλιο

Η επιτυχημένη παραγωγή του Ηλία Καρελλά συνεχίζεται στην Παιδική Σκηνή Β΄ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Μια μοντερνα πρόταση θεάτρου σκιων όπου ο παραδοσιακός μπερντές συναντά τον κόσμο των οθονών

Αναγνώσεις για μικρά παιδιά και παραμυθοσυναντήσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Οι μικροί φίλοι θα ταξιδέψουν τις Παρασκευές 30 Ιανουαρίου και 13 Φεβρουαρίου, σε μαγικούς κόσμους, ανακαλύπτοντας την χαρά της ανάγνωσης με οδηγό τη φαντασία.

Απόκριες με επιστημονικά εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων

Συνεχίζονται οι επιστημονικές Κυριακές και τον Φλεβάρη για τους μικρούς επιστήμονες με δύο εργαστήρια που συνδυάζουν τη μάθηση με την ψυχαγωγία.

Με αυτούς τους τρόπους θα προλάβετε τα ατυχήματα της Καθαράς Δευτέρας

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η ημέρα που πετάμε χαρταετούς. Δυστυχώς όμως, το έθιμο αυτό πολλές φορές γίνεται αιτία ατυχημάτων.