«Μικροί θεατρίνοι» μαζευτείτε στο πιο θεατρικό summer camp της πόλης!

Το θέατρο ΖΙΝΑ γίνεται το ιδανικό θεατρικό καταφύγιο για παιδιά.

«Μικροί θεατρίνοι» μαζευτείτε στο πιο θεατρικό summer camp της πόλης!

Η σχολική χρονιά μπορεί να φτάνει στο τέλος της, όμως οι υποχρεώσεις των γονέων δεν σταματούν και κάθε Ιούνιο έρχεται ένα πονοκεφάλιασμα σχετικά με την απασχόληση των παιδιών που έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, μέχρι την κλασική άδεια του Αυγούστου. Κι αν τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις αθλοπαιδιές ή οι κατασκηνώσεις εκτός πόλης είναι απρόσιτες λόγω απόστασης ή χρημάτων, η πιο δημιουργική λύση βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στο θέατρο ΖΙΝΑ, η θεατρολόγος-παιδαγωγός Βίκυ Κουμούτσου και η ομάδα της (η θεατρολόγος-παιδαγωγός Σοφία Ξενάκη και η χορογράφος Έλενα Γεροδήμου), διοργανώνουν καλοκαιρινά camp για δύο περιόδους διάρκειας τριών εβδομάδων το κάθε ένα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτών, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, μαθαίνοντας τα πάντα σχετικά με τα σκηνικά, τα κοστούμια, τις χορογραφίες και την αποστήθιση κειμένων, αλλά φυσικά και τις αρετές μιας θεατρικής ομάδας, όπως η συνεργασία και η ομαδικότητα, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

«Μικροί θεατρίνοι» μαζευτείτε στο πιο θεατρικό summer camp της πόλης! - εικόνα 1

Στο τέλος των camp τα παιδιά ανεβάζουν τη δική τους παράσταση, με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους γονείς και φίλους τους, οι οποίοι πρόκειται να παρακολουθήσουν διασκευή ενός πολύ γνωστού αριστοφανικού έργου στο πρώτο camp και στο δεύτερο μια θεατρική μεταφορά του παραμυθιού του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»

iθέατρο ΖΙΝΑ - Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 | Δευτέρα-Παρασκευή 8.30 π.μ.- 2 μ.μ. (υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης ως τις 4 μ.μ.) | Α’ περίοδος: 18/6 - 5/7 κόστος: 250€, Β’ περίοδος: 8/7 - 26/7 κόστος: 220€ (υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης 20% σε κάθε δεύτερο παιδί από την ίδια οικογένεια) | Για κρατήσεις και πληροφορίες: 2106424414, 6947360903.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ο "Φιλάργυρος" στο θέατρο "Τζένη Καρέζη" το γιορτάζει με προσφορά σε όλα τα εισιτήρια

Με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα, το θέατρο "Τζένη Καρέζη" προσφέρει ειδική τιμή εισιτηρίου για την παιδική παράσταση "Ο φιλάργυρος" του Μολιέρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

Ο "Σεβάχ ο θαλασσινός" συνεχίζει το ταξίδι του στο Θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου

Στο ανακαινισμένο θέατρο Θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου ανεβαίνει κάθε Κυριακή το κλασικό έργο που μαθαίνει σε μικρούς και μεγάλους να εξερευνούν και ανοίγουν ορίζοντες.

Τα παιδιά χαράζουν διαδρομές και φτιάχνουν τον δικό μας χάρτη στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το πέμπτο κατά σειρά θεματικό εργαστήριο του DOMa έχει θεματική "Δρόμος" και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, για παιδιά 6-11 ετών.

Έξτρα παραστάσεις για την "Ελίζα" της Ξένιας Καλογεροπούλου

Οι μικροί θεατρόφιλοι αγκάλιασαν με πάθος την "Ελίζα". Η νέα διασκευή του Θωμά Μοσχόπουλου, μια διαχρονική ιστορία φαντασίας, μουσικής και τόλμης συνεχίζεται με επιπλέον κυριακάτικες παραστάσεις στο Θέατρο Πόρτα.

Ο Ηλίας Καρελλάς ετοιμάζει την "Οδύσσεια" για παιδιά – Μια φιλόδοξη νέα παραγωγή στο θέατρο Κάππα

Ο Ηλίας Καρελλάς αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι ετοιμάζει τη δική του "Οδύσσεια" για παιδιά, μια πολυδιάστατη θεατρική πρόταση με σκιές, ζωντανή μουσική και καινοτόμα σκηνικά, που φιλοδοξεί να μιλήσει για τον πόλεμο, την επιστροφή και τον άνθρωπο.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μεταμορφώνεται από τις ζωγραφιές των παιδιών

Με τίτλο "Το Μουσείο Θέλω να Είναι…", ο 13ος Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής προσκαλεί τους μικρούς φίλους να ανοίξουν μια νέα σελίδα, μέσω της δημιουργικότητας.

Εργαστήρι θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Νέο αυτοτελές πρόγραμμα εκπαιδευτικού δράματος για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Δύο ημέρες παιχνιδιού, θεάτρου και κίνησης, ώστε με οδηγό το εκπαιδευτικό δράμα να βουτήξουμε στην ιστορία του "Η Πεντάμορφη και το τέρας".