Ο Γιώργος Χατζηπαύλου καλεί τα παιδιά στο «Comedy Club»

Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν το stand up comedy μέσα από την ιδανική παράσταση.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου καλεί τα παιδιά στο «Comedy Club»

Ο χαρισματικός κωμικός δημιουργεί και πάλι ένα stand up comedy show κομμένο και ραμμένο για οικογένειες. Επιμένοντας στην ιδέα πως «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας», παρουσιάζει στο Θέατρο Χυτήριο ένα ευρηματικό stand up comedy για παιδιά από 6 έως και 12 ετών. Οι μικροί θεατές παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους μέχρι τα χόμπι και το μέλλον. Το «Comedy Club», όπου οι μικροί θεατρόφιλοι μυούνται στο stand up comedy, θα παρουσιάζεται όλες τις Τετάρτες του Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Comedy club για παιδιά

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Μια παράσταση stand up comedy για όλη την οικογένεια με θέματα και γλώσσα προσαρμοσμένα ώστε να είναι απόλυτα κατανοητά από τους μικρούς θεατές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Από το σχέδιο στη μορφή: Δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ένα εικαστικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 6–12 ετών για να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών.

Παραστάσεις καθολικής προσβασιμότητας για την "Αλίκη" του Μικρού Εθνικού

Το Εθνικό Θέατρο ανοίγει τη Χώρα των Θαυμάτων για όλους. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Πολιτισμός για Όλους" του Εθνικού Θεάτρου, δύο παραστάσεις του έργου "Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων" πραγματοποιούνται σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας.

Ζωγραφίστε τα "Χριστουγεννιάτικα Χρώματα" στο διαγωνισμό της Πρεσβείας της Γερμανίας και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα είναι "Χριστουγεννιάτικα χρώματα".

Σχολεία και Ομάδες του Δάσους: Η μάθηση έξω από τους σχολικούς τοίχους

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η γρήγορη πληροφορία και το scrolling τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο ελεύθερο παιχνίδι στη φύση.

Ο Καραγκιόζης μάς λέει την ελληνική μυθολογία στο Ελέρ

Με "Θησέα και Μινώταυρο" ανοίγει τον ευφάνταστο κύκλο "Καραγκιόζη πες μας για την αρχαία Ελλάδα" ο Σωκράτης Κοτσορές, ενώνοντας το θέατρο σκιών με την ελληνική μυθολογία στο θέατρο Ελέρ.