Στο Μουσείο Ηρακλειδών με το αθηνόραμα Club

Τα παιδιά των μελών του αθηνόραμα club συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου με έκπτωση 20%.

Στο Μουσείο Ηρακλειδών με το αθηνόραμα Club

Τα παιδιά των μελών του αθηνόραμα club συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου με έκπτωση 20%.

Στο Μουσείο Ηρακλειδών με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Ενδιαφέροντα εικαστικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά διαφορετικών ηλικιών οργανώνει το Μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο. Η επίσκεψη στoυς φιλόξενους χώρους του μπαίνει στα must των παιδικών πασχαλινών διακοπών των μελών του αclub, καθώς με την επίδειξη της κάρτας δικαιούστε 20% έκπτωση.

Το τρίπτυχο «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά» πρωταγωνιστεί και γύρω του απλώνεται μια βεντάλια πλούσιων δραστηριοτήτων. Αρχιτεκτονικές κατασκευές, μηχανικά συστήματα και ηλεκτρικά κυκλώματα δημιουργούν τα παιδιά που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό εργαστήριο «Κατασκευάζω και Ανακαλύπτω» ανακαλύπτοντας τους νόμους που διέπουν τη μηχανική, την ακουστική και τον ηλεκτρισμό, σε μια διασκεδαστική γνωριμία με τον κόσμο των μαθηματικών και της φυσικής. Μηχανικές κατασκευές κατασκευάζονται με τα περίφημα τουβλάκια Lego, καθώς τα παιδιά εισάγονται στην εκπαιδευτική ρομποτική μέσω των προγραμμάτων «Lego We Do» και «Lego Mindstorms», ενώ ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Κίνα και στον πολιτισμό της ξεκινά στις 9/4, μέσα από το νέο εργαστήριο «Μαγική Κίνα. Χρώματα και τυπώματα», στο οποίο τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές και εικαστικές δημιουργίες που καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους.

Βρες όλες τις παιδικές δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις με έκπτωση 20-50% με το αθηνόραμα Club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ο "Φιλάργυρος" στο θέατρο "Τζένη Καρέζη" το γιορτάζει με προσφορά σε όλα τα εισιτήρια

Με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα, το θέατρο "Τζένη Καρέζη" προσφέρει ειδική τιμή εισιτηρίου για την παιδική παράσταση "Ο φιλάργυρος" του Μολιέρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

Ο "Σεβάχ ο θαλασσινός" συνεχίζει το ταξίδι του στο Θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου

Στο ανακαινισμένο θέατρο Θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου ανεβαίνει κάθε Κυριακή το κλασικό έργο που μαθαίνει σε μικρούς και μεγάλους να εξερευνούν και ανοίγουν ορίζοντες.

Τα παιδιά χαράζουν διαδρομές και φτιάχνουν τον δικό μας χάρτη στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το πέμπτο κατά σειρά θεματικό εργαστήριο του DOMa έχει θεματική "Δρόμος" και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, για παιδιά 6-11 ετών.

Έξτρα παραστάσεις για την "Ελίζα" της Ξένιας Καλογεροπούλου

Οι μικροί θεατρόφιλοι αγκάλιασαν με πάθος την "Ελίζα". Η νέα διασκευή του Θωμά Μοσχόπουλου, μια διαχρονική ιστορία φαντασίας, μουσικής και τόλμης συνεχίζεται με επιπλέον κυριακάτικες παραστάσεις στο Θέατρο Πόρτα.

Ο Ηλίας Καρελλάς ετοιμάζει την "Οδύσσεια" για παιδιά – Μια φιλόδοξη νέα παραγωγή στο θέατρο Κάππα

Ο Ηλίας Καρελλάς αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι ετοιμάζει τη δική του "Οδύσσεια" για παιδιά, μια πολυδιάστατη θεατρική πρόταση με σκιές, ζωντανή μουσική και καινοτόμα σκηνικά, που φιλοδοξεί να μιλήσει για τον πόλεμο, την επιστροφή και τον άνθρωπο.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μεταμορφώνεται από τις ζωγραφιές των παιδιών

Με τίτλο "Το Μουσείο Θέλω να Είναι…", ο 13ος Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής προσκαλεί τους μικρούς φίλους να ανοίξουν μια νέα σελίδα, μέσω της δημιουργικότητας.

Εργαστήρι θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Νέο αυτοτελές πρόγραμμα εκπαιδευτικού δράματος για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Δύο ημέρες παιχνιδιού, θεάτρου και κίνησης, ώστε με οδηγό το εκπαιδευτικό δράμα να βουτήξουμε στην ιστορία του "Η Πεντάμορφη και το τέρας".