Άνοιξη με παιδικό θέατρο στο Smart Park

Το Smart Theater επιστρέφει για 3η χρονιά με ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Άνοιξη με παιδικό θέατρο στο Smart Park

Το Smart Theater επιστρέφει για 3η χρονιά με ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Άνοιξη με παιδικό θέατρο στο Smart Park - εικόνα 1

Η άνοιξη έφτασε και το Smart Theater επιστρέφει στο καθιερωμένο πια ραντεβού με το κοινό. Φέτος, ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις από την βραβευμένη με Α’ Κρατικό βραβείο συγγραφής Θεατρικού έργου, ομάδα Κοπέρνικος, φιλοξενούνται στον θόλο του Smart Park, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να συνδυάσουν την παιδική ψυχαγωγία με την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 23/4 σημειώστε τη μουσικο-θεατρική, διαδραστική περιπέτεια με ανατρεπτικό χιούμορ, ζωντανή μουσική και χορό «Όλα είναι μουσική». Τέλος, στις 7/5, ο κύκλος θα κλείσει με το «Απαγορεύεται η μουσική», όπου τα παιδιά θα συμμετάσχουν ενεργά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παιδικής χορωδίας υπό την καθοδήγηση του νεαρού μαέστρου!
Το Smart Park κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά, στα 4 ευρώ και, κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επειδή κάθε χρονιά τα εισιτήρια εξαντλούνται, καλό είναι να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας τηλεφωνικά, στο 210 7609550 (καθημερινά 09.00 με 17.00)
Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.
www.smartpark.com.gr

Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα). Πληρ. 210 6635 982

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα μικρά παιδιά γίνονται επιστήμονες στο Μουσείο Πειραμάτων

Στο ερώτημα "Τελικά, επιστήμονας γεννιέσαι ή γίνεσαι;" και αν είναι απόγονοι του Thomas Edison θα απαντήσουν μέσω των εργαστηρίων οι μικροί φίλοι, την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/12/2025

Χριστούγεννα με "Θρετανέλλο": γέλιο, μουσική και παραμύθι

Η "Θρετανέλλο" του Δημήτρη Μπασλάμ μας προσκαλεί να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε — μικροί και μεγάλοι — πόσο όμορφο είναι να μοιραζόμαστε τη χαρά.

Τα παιδιά γνωρίζουν την ΑΙ από κοντά στα εργαστήρια του Ιδρύματος Ευγενίδου

Τα εργαστήρια ΑΙ από εξειδικευμένους εισηγητές, που πραγματοποιεί το Ίδρυμα Ευγενίδου, απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 13 ετών και άνω.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για παιδιά στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους.

Όλα όσα σε περιμένουν στον Ελληνικό Κόσμο αυτές τις γιορτές

Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" με πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Χριστουγεννιάτικο camp για παιδιά στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Μια διαφορετική ιστορία, βασισμένη σε χριστουγεννιάτικα έθιμα, ξεδιπλώνεται κάθε μέρα, μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση.