Pink Elephant Downtown

Ινδικό πανόραμα σε νεοκλασικό κουκούλι


Eδώ και λίγο καιρό το ινδικό εστιατόριο «Pink Elephant» του Χαλανδρίου έχει βρει ακόμη ένα καταφύγιο, αυτήν τη φορά στο κέντρο. Το «Pink Elephant DownTown» ομιλεί και αυτό άψογα τα ινδικά σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με τη σφραγίδα του Ερνέστου Τσίλερ, κρυμμένο σε έναν ήσυχο πεζόδρομο που προσφέρεται και για ήρεμα μεσημεριανά γεύματα. Τα ζωηρά χρώματα μπλέκονται με ινδικές θεότητες κι ελέφαντες σε διάφορα μεγέθη, στήνοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό και προικίζοντας κάθε δωμάτιο του ατμοσφαιρικού κτιρίου με ξεχωριστό στιλ, ενώ ο κατάλογος ξετυλίγει μια μεγάλη βεντάλια γεμάτη με τα αρώματα και τις γεύσεις της Ινδίας.

Στα οπωσδήποτε τα τραγανά papadam, οι samosas λαχανικών με γέμιση πατάτας, καρότου και αρακά, το δημοφιλές κοτόπουλο tikka συνοδεία ενός αρωματικού ρυζιού pilau και, για όσους αγαπάνε τις spicy γεύσεις, τα καυτερά madrasi hot pot και vindaloo παρέα με λαχταριστό φρεσκοψημένο naan bread. Ασυναγώνιστο παραμένει το zafrani korma για τους coconut lovers. Ξεδιψάστε με mango lassi ή pimento για τους λάτρεις του ginger.

Tip: Μια ολόκληρη ενότητα του καταλόγου είναι αφιερωμένη στους χορτοφάγους της παρέας, με πολλά πιάτα με λαχανικά, όπως τα ρεβίθια Channa Masala, σιγομαγειρεμένα σε πλούσια σάλτσα μυρωδικών.

Ο χάρτης

Δερβενίων 4Α, Εξάρχεια

Τηλ. 2103632780

Site: www.pink-elephant.gr

Facebook: https://www.facebook.com/pinkelephantdowntown/


Τα εστιατόρια