Mamacita

H Φρίντα μένει στην Απόλλωνος!


Σε έναν ντελιριακό πολύχρωμο κόσμο, βγαλμένο από τους πίνακες της Φρίντα Κάλο και τις μεξικάνικες φιέστες της Dia de los Muertos, μας βάζει το «Mamacita», το καινούργιο μεξικάνικο εστιατόριο, που ανανέωσε την ethnic street κάτω από το Σύνταγμα κι έγινε αμέσως στέκι.

Τα άνετα ξύλινα τραπέζια και οι γωνιές με τις μαξιλάρες είναι ό,τι πρέπει για παρεΐστικες εξόδους μεσημέρι-βράδυ, η frozen Margarita και η sangria έρχονται και σε κανάτα, ενώ η μπάρα με τα χαρούμενα τιρκουάζ πλακάκια βγάζει signature cocktails όπως η Honey Paloma, με τεκίλα, χυμό από φρέσκο λάιμ, σιρόπι μελιού και ροζ σόδα, και το Mexican Bulldog, μια εξτραβαγκάντζα με τεκίλα, φρέσκο χυμό από πορτοκάλι και λάιμ, Cointreau και μια ολόκληρη Corona για topping!

Στο μενού θα βρείτε tacos combos, που έρχονται ωραία σερβιρισμένα και δίνουν διαφορετικές επιλογές, όλα τα κλασικά hits –nachos, tacos, quesadillas, fajitas, burritos– σε πολλές και διαφορετικές παραλλαγές, πληθωρικές σαλάτες γεμάτες αρώματα αλλά και αυθεντικές street λιχουδιές όπως τα huevos rancheros με τσορίθο.

Tip: Αν αγαπάτε τα κοκτέιλ, δώστε ραντεβού στο «Mamacita» τις Πέμπτες. Η happy hour διαρκεί από τις 11 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. και όλα τα κοκτέιλ προσφέρονται στα € 6.

Ο χάρτης

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα

Τηλ. 2103210240

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/mamacita.athens/


Τα εστιατόρια