Blue Bamboo

Ακομπλεξάριστα hip


Tο χαλαρό, μποέμ restaurant-bar που έβαλε την ταϊλανδέζικη κουζίνα στην καθημερινή street κουλτούρα της πόλης παραμένει σταθερά δημοφιλές, φέρνοντας αύρα Βερολίνου στα Άνω Πετράλωνα. Στη φωτεινή μίνιμαλ σάλα με τις μεγάλες τζαμαρίες, το βιομηχανικό ντιζάιν σε μπλε αποχρώσεις, τους ξύλινους πάγκους και τα old school δερμάτινα καθίσματα απολαμβάνουμε αγαπημένα ταϊλανδέζικα πιάτα αλλά και κοκτέιλ με δόσεις εξωτισμού παρέα με ένα ψαγμένο, καλλιτεχνόφιλο κοινό και συνοδεία funky ήχων.

Από την ανοιχτή κουζίνα οι Ανατολίτες σεφ βγάζουν διαχρονικά hits στα οποία δύσκολα μπορείς να πεις «όχι»: πικάντικη σούπα tom yum kung, γήινο pad Thai με λιτά al dente noodles, τρυφερό κοτόπουλο satay, αέρινα spring rolls και dumplings και διάφορα comfort πιάτα με κάρι, που μοσχοβολούν γάλα καρύδας, λεμονόχορτο, κόλιαντρο και άλλα αρώματα ταυτισμένα με την κουζίνα του Σιάμ και συνοδεύονται τέλεια με αρωματικό sticky rice στο καλαθάκι.

Tip: Τα ωραία κοκτέιλ και οι jazzy μουσικές φτιάχνουν ατμόσφαιρα, ενώ το setting του χώρου, όπου μπορείς να φας και στο μπαρ, ενισχύει την παρεΐστικη διάθεση και τη λογική της μοιρασιάς.

Ο χάρτης

Κυδαντιδών 24, Άνω Πετράλωνα

Τηλ. 2103423124

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/Blue-Bamboo-1489080644644001/


Τα εστιατόρια