Yuzu

Jap fusion αλεγρία


Το πρώτο sushi bar του Περιστερίου έχει γίνει στέκι πολλών και από πολλές περιοχές της Αθήνας (προνοήστε, λοιπόν, για κράτηση), οι οποίοι αγαπούν να πιάνουν τραπέζι ανάμεσα στα εντυπωσιακά murals με τις γκέισες σε pop ύφος και κάτω από τις συστάδες των πολύχρωμων φωτιστικών που, μαζί με τις uptempo μουσικές και τα signature cocktails, προικίζουν το χώρο του «Yuzu» με χαρούμενη ζεστασιά.

Πέρα από τα classics, όπως τα nigiri και τα sashimi με ολόφρεσκα θαλασσινά, ο σεφ Παναγιώτης Γιαννόγλου διανθίζει το μενού με πολλά signature rolls, όπως το πολυεπίπεδο Retro Sunset με καβούρι σε tempura και special topping από ταρτάρ τόνου και σολομού, αλλά και κάποιες ζεστές προτάσεις στα πρότυπα της Japanese fusion κουζίνας. Ξεχωρίζουν ο σολομός σε miso πορτοκαλιού που συνοδεύεται από πουρέ καρότου και τζίντζερ και τα Korean buns, τα χειροποίητα ψωμάκια ατμού με ωραία γέμιση από ψιλοκομμένο ψαρονέφρι σε κορεάτικη μαρινάδα.

Tip: Στα επιδόρπια θραύση κάνει το Yuzu Cheesecake σε ποτήρι με καραμέλα βουτύρου για έξτρα γλύκα, ενώ στο Chocolate Earth η μους σοκολάτας γάλακτος παντρεύεται δημιουργικά με μανιτάρια shiitake.

Ο χάρτης

Αιμίλιου Βεάκη 18, Περιστέρι

Τηλ. 2105718887

Site:

Facebook:


Τα εστιατόρια