Amigos

Μεξικάνικη φιέστα διαρκείας


Aπό το 1995 στη Γλυφάδα και από το 2007 στη Νέα Σμύρνη, το ντουέτο των «Amigos» μας ταξιδεύει στο Μεξικό, με όπλα του τις αυθεντικές γεύσεις από κάθε γωνιά της μεγάλης χώρας, την εκπληκτική διακόσμηση αλλά και τη χαρούμενη εξωτική ατμόσφαιρα με τις ωραίες μουσικές και τις εξαιρετικές επιλογές σε τεκίλα, η οποία βασιλεύει στις tequilerias των δύο εστιατορίων.

Εδώ και λίγο καιρό, μάλιστα, το μενού εμπλουτίστηκε με ολοκαίνουργιες προτάσεις διά χειρός του αναγνωρισμένου σεφ Felipe Fuentes Cruz από την Πουέμπλα του Μεξικού, όπως τα soft tacos με διάφορες γεμίσεις, οι τηγανητές γλυκοπατάτες με ανθό αλατιού και sour cream αλλά και η αυθεντική paella Mexicana για δύο άτομα. Θα κλείσετε το γεύμα σας με τα επίσης καινούργια churros με σπιτική πραλίνα σοκολάτας, αν βέβαια δεν ακολουθήσετε την οδό μιας φανταστικής Margarita και άλλων πολλών εξαιρετικών κοκτέιλ που διακρίθηκαν στα φετινά Αθηνόραμα Bar Awards.

Tip: Σταθερή αξία οι live βραδιές κάθε Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη και Πέμπτη στη Γλυφάδα, που απογειώνουν τη μεξικάνικη εμπειρία με πολύ χορό και ζωντανή μουσική.

Ο χάρτης

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα

Τηλ. 2108983167


Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη

Τηλ. 2109332220

Site: https://www.amigos.gr/

Facebook: www.facebook.com/Amigos.gr


Τα εστιατόρια