Saipan

Η δύναμη του κλασικού


Tο βραβευμένο εστιατόριο που μας πρωτόμαθε την αυθεντική κινέζικη κουζίνα πριν από 26 χρόνια συνεχίζει να αποτελεί κλασική αξία για να μυηθείτε στις αγαπημένες σπεσιαλιτέ της Άπω Ανατολής. Στη ζεστή σάλα στο Χαλάνδρι, που αποπνέει ασιατική πολυτέλεια με τις παραδοσιακές φιγούρες, τα ατμοσφαιρικά φωτιστικά και το ενυδρείο για καλή τύχη, θα δοκιμάσετε «τίμια» κουζίνα με κλασικά και ανανεωμένα πιάτα.

Τα ορεκτικά, τα οποία έρχονται και σε ποικιλίες, περιλαμβάνουν από νοστιμότατα παραδοσιακά spring rolls και Seafood Rangoon με τυρί Φιλαδέλφεια και καβούρι μέχρι μανιτάρι γεμιστό με κοτόπουλο αλλά και σούσι. Στις σπεσιαλιτέ δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την πάντα άψογη πάπια Πεκίνου, ενώ ξεχωριστές επιλογές αποτελούν και το Korean barbeque με μοσχάρι μαριναρισμένο σε κρεμμυδάκι που σερβίρεται σε πυρωμένη πιατέλα και, βέβαια, το teriyaki, όπου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μοσχαρίσιο φιλέτο και κοτόπουλο.

Tip: Ωραίες και value for money ιδέες ο μπουφές κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ (€ 18) και Κυριακή μεσημέρι (€ 23 το άτομο, € 10 παιδιά έως 12 ετών) και το μενού Saipan Dinner, από Δευτέρα έως Σάββατο (€ 20).

Ο χάρτης

Κ. Βάρναλη 9 (Πλ. Δούρου), Χαλάνδρι

Τηλ. 2106850644

Site:

Facebook: www.facebook.com/Saipankineziko/


Τα εστιατόρια