Indian Masala

Το πέρασμα στη γευστική Ινδία


Ανανεωμένο μας υποδέχεται το ατμοσφαιρικό εστιατόριο «Indian Masala» επί της Ερμού, δυο βήματα από το σταθμό του Θησείου. Η πρόσφατη ανακαίνιση προίκισε το χώρο με απαλό λαδί χρώμα, κομψά φωτιστικά κι έξτρα ζεστασιά, η οποία απλώνεται μέχρι την κρυμμένη εσωτερική αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού, που παραμένει ανοιχτή και το χειμώνα.

Με ταιριαστές ινδικές και ανατολίτικες μουσικές και το βλέμμα στραμμένο στην ανοιχτή κουζίνα, θα κάνετε το δικό σας πέρασμα στην Ινδία με όχημα τα γευστικά bestsellers στο πλούσιο μενού του «Indian Masala», όπως τα πικάντικα τηγανητά κομμάτια από στήθος κοτόπουλου pakora, το Peshawar naan (παραδοσιακό ινδικό ψωμί με σταφίδες, αμύγδαλα και καρύδα) και τα διάσημα ινδικά πιάτα chicken tikka masala και beef korma. Πολλές οι επιλογές για τους vegetarian και vegan της παρέας, όπως το δημοφιλές και πολύ αρωματικό dal tadka με κίτρινες φακές.

Tip: Τέλειο συνοδευτικό στις ινδικές γεύσεις, και ειδικά τις καυτερές, είναι η ραΐτα, μια τραγανή σαλατούλα με γιαούρτι, αγγούρι και σπόρους κύμινου, μαζί με το δροσιστικό ποτό από γιαούρτι λάσι.

Ο χάρτης

Ερμού 129, Θησείο

Τηλ. 2103219412

Site: www.indianmasala.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια