Square Sushi

Σούσι με τη φρεσκάδα του Αιγαίου


Tο ατμοσφαιρικό εστιατόριο με τη χαλαρή αύρα και τη λιτή –στα γιαπωνέζικα πρότυπα– διακόσμηση είναι εδώ και 18 χρόνια το σταθερό ­σημείο συνάντησης των sushi lovers στην Πλατεία Κεφαλαρίου για καλοφτιαγμένο σούσι σε εξαιρετικές τιμές. Ένα φανατικό κοινό που ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί με το «Square Sushi» απολαμβάνει να επιστρέφει στα τραπέζια του για maki, nigiri, sashimi και temaki σε πολύ μεγάλη ποικιλία, όπως τα πολύ δημοφιλή rolls sweet and spicy salmon, sapporo και dragon και το spicy tuna maki, με πρώτες ύλες που... σπαρταράνε.

Νέα συναρπαστική ενότητα στον κατάλογο είναι τα new style sashimi με ολόφρεσκα ψάρια από τις ελληνικές θάλασσες, που εκφράζουν μαζί με τον τόνο και το σολομό εκλεκτής ποιότητας την εμμονή του μαγαζιού για την άριστη πρώτη ύλη και το σεβασμό του στις βασικές αρχές της αυθεντικής γιαπωνέζικης κουζίνας. Στα συν οι οικολογικές συσκευασίες που διασφαλίζουν την καλύτερη μεταφορά της παραγγελίας για όσους επιλέξουν να απολαύσουν το μενού του «Square Sushi» στο γραφείο ή το σπίτι.

Tip: Συνοδεύστε το γεύμα σας με μια επιλογή από την ανανεωμένη λίστα κρασιών και μια καλή ποικιλία σε εμφιαλωμένα σάκε και μην παραλείψετε να γλυκαθείτε αλά ιαπωνικά με mochi mango και yuzu.

Ο χάρτης

Δηλιγιάννη 56, Κηφισιά

Τηλ. 2108081881, 2108081512

Site: www.squaresushi.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια