Αρκαδία

Μια απροσδόκητη γευστική έκπληξη


Σε μια άκρως τουριστική περιοχή όπως του Μακρυγιάννη, το μενού της «Αρκαδίας» μόνο «μαζικό» δεν είναι. Τα ελληνικά εδέσματα που βγαίνουν από τα χέρια του Αντώνη Γρίβα συνθέτουν έναν πυρήνα δυνατών πιάτων, ανάμεσά τους και ορισμένων σπεσιαλιτέ που δύσκολα βρίσκεις στην Αθήνα, όπως οι γκόγκες, τα παραδοσιακά αρβανίτικα ζυμαρικά.

Σίγουρα θα εκτιμήσετε το πολύ ξεχωριστό κατσικάκι φρικασέ αβγολέμονο, με μυρώνια, μαρούλι, μαντζουράνα και μελισσόχορτο, αλλά και το πληθωρικό χοιρινό, που γεμίζεται με αποξηραμένα φρούτα, φιστίκι Αιγίνης και κόλιαντρο και σερβίρεται με χόνδρο, πουρέ ρεβιθιού, καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα σύκου. Τα ψητά σημειώνουν δυνατή παρουσία: πολύ τρυφερό και νόστιμο σουβλάκι κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γιαούρτι, αρνάκι μαριναρισμένο σε τσίπουρο και βότανα με ντρέσινγκ φρέσκου θυμαριού, πατάτες οφτές και μανιτάρια γεμιστά με φέτα. Σάλα σε καθησυχαστικό old fashioned εστιατορικό ύφος, τραπεζάκια έξω και πολύ επαγγελματικό σέρβις.

Μακρυγιάννη 27, Μακρυγιάννη, 2109238124

Ο χάρτης

Τα εστιατόρια

ΔΩΔΩΝΗ - Η γεύση του καλού