Οι κριτικές του κοινού

Νίκος Πλουμπίδης

Βιογραφία του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου
Διαρκεια : 80 '

Σκηνοθ.:Β. Κολοβός
Ερμηνεύουν: Β. Κολοβός, Όλ. Μουργελά, Χ. Αρώνης, Τ. Ράπτης. Σκην.-κοστ.: Στρ. Σαραντίδης. Μουσ.: Φ. Περιστέρης.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Νικη πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Μάθημα ιστορίας! Άλλη μια εξαιρετική παράσταση που μας χάρισε ο κ. Κολοβός και όλοι οι συντελεστές! Ευχαριστούμε!

 • Marianna πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια παράσταση σεμνή, άκρως ρεαλιστική στη ζωή του Ν.Πλουμπιδη... χωρίς ωραιοποιησεις αλλά ούτε κ αφορισμούς. Ο Β.Κολοβος εκπληκτικός ένιωθες ότι έβλεπες τον ίδιο τον Πλουμπίδη. Θεωρω εκπληκτική την έρευνα και το κείμενο κ την επιλογή να μην υπάρξει μυθοπλασία γύρω από την προσωπικότητα του Πλουμπίδη επιτυχή... Θυμίζει λίγο ντοκιμαντέρ, προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί δεν άφηνε περιθώρια για προσωπικές ερμηνείες του σκηνοθέτη αλλά τα γεγονότα. Μάθημα ιστορίας. Κριμα που δεν παίζεται σε ένα πιο μεγάλο θέατρο.. ηθελημένα ήταν απλό και κατανοητό.το παρακολουθείς ευχάριστα, κ φεύγεις με έναν κόμπο στο λαιμό...δύσκολες εποχές, δύσκολες συνθήκες αλλά πίστη στο ότι η αξιοπρέπεια κ η πάλη δεν πάνε χαμένα..καλή επιτυχία.. οι δύο αντρικοί ρολοι επίσης πολύ καλοί..

 • Χρήστος Μ. πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετική παράσταση για μια εξαιρετική προσωπικότητα του αγώνα! Συγχαρητήρια στον κύριο Κολοβό και τους υπόλοιπους ηθοποιούς για την ερμηνεία τους!

 • Ανδρέας Λ. πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετική παράσταση, κείμενο, μουσική και ερμηνεία. Ο Κολοβός γράφει ιστορία με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών!

 • Tatiana πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετικη!

 • Μαρία Β. πριν από 4 μήνες

  Σπουδαία Παράσταση, εξαιρετική ερμηνεία και σκηνοθεσία! Λιτά σκηνικά όπως ταιριάζουν στην τόσο δύσκολη εποχή που διαδραματίζεται το έργο, που μέχρι σήμερα μας συγκινεί.Το παρακολούθησα με τους θεατές της Εθνικής Αντίστασης Καισαριανής.Όλοι δακρυσμένοι φύγαμε.

 • ΔΙΟΝΥΣΗΣ Μ. πριν από 4 μήνες

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση, με υπέροχη ερμηνεία του Βασίλη Κολοβού και πολύ καλό κείμενο που προκύπτει από την εξαιρετική δουλειά του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου. Αξίζει να τη δείτε.