Η "Ντερμπεντέρισσα" Κατερίνα Βρανά ξαναχτυπά στο Arch για τρεις μοναδικές βραδιές

Όποιος έχει δει την ολοκαίνουρια solo stand up comedy της, ξέρει ακριβώς γιατί να (ξανά)έρθει: είναι εθιστικά αστεία και πιο τρυφερή από ποτέ.

Κατερίνα Βρανά Ντερμπεντέρισσα

Μετά τις sold out παραστάσεις της, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με την "Ντερμπεντέρισσα" για τρεις ακόμα παραστάσεις 25 Φεβρουαρίου, 3 και 10 Μαρτίου στο Arch Club Live Stage. Όποιος έχει δει την ολοκαίνουρια solo stand up comedy της, ξέρει ακριβώς γιατί να (ξανά)έρθει: είναι εθιστικά αστεία και πιο τρυφερή από ποτέ. 

Ποια είναι τα τέσσερα μοναδικά επαγγέλματα που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα; Ποια είναι η πιο κολλητή άσπονδη φίλη της που την ακολουθεί σαν στόκερ παντού τις πιο ακατάλληλες στιγμές; Πώς ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορεί να φτιάξει τη μέρα σου; Γιατί, ενώ οι καιροί αλλάζουν, οι ενδυματολογικές επιλογές των ανδρών περιορίζονται; Ξέρετε μήπως αν υπάρχει μια λέξη που να εμπεριέχει όλες τις ιδιότητες μιας δυναμικής, έξυπνης, αλανιάρας και θαρραλέας γυναίκας;

Κατερίνα Βρανά Ντερμπεντέρισσα

Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν αρκετά επεισοδιακά για την Κατερίνα. Τα τελευταία δύο ήταν επεισοδιακά για όλο τον κόσμο. Μετά από ένα σχεδόν θανατικό, μία αναπηρία, μία πανδημία, δύο καραντίνες και τρεις παραστάσεις ("Staying Alive”, το διαδικτυακό "Καλή Βρανοχρονιά" και το επετειακό "Φέτα, Σεξ και Αναπηρία"), η αγαπημένη stand up κωμικός έρχεται με σπαρταριστό υλικό μέσα από το οποίο αναρωτιέται πού βρίσκεται και πού βρισκόμαστε σήμερα.

Με την μοναδική, χαρακτηριστική της ματιά, η Κατερίνα εξετάζει πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα και ως κωμικός με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ της, ενώ μιλά για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ντερμπεντέρισσα

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Σε αυτό το ξεκαρδιστικό της σόλο, η γνωστή κωμικός εξετάζει το πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα αλλά και ως stand-up καλλιτέχνις με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, που επικρατούν στον χώρο αυτό αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία. Παράλληλα, η “Ντερμπεντέρισσα” Κατερίνα Βρανά θα μιλήσει με το μοναδικό της τρόπο στο κοινό και για το πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει το χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και, φυσικά, το ίδιο το χιούμορ της, ενώ από το ραντάρ της δεν ξεφεύγουν οι οι μικρές και οι μεγάλες χαρές της καθημερινότητας.

Arch Club - Live Stage

Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.