Πρωτότυπα "δώρα τέχνης" από το Θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν"

Χαρίστε άυλα αλλά πολύτιμα δώρα στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας για τις παραστάσεις του ιστορικού θεάτρου.

Δωδέκατη νύχτα Κακλέας Πάτροκλος Σκαφίδας©

Το Θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν" μαζί με τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά προτείνει πρωτότυπα δώρα "τέχνης". Μπορείτε να επιλέξετε μια διπλή πρόσκληση σε "χριστουγεννιάτικη" προνομιακή τιμή για οποιαδήποτε παράσταση του Θεάτρου ή ακόμη και μια "κάρτα θεατρικής χρονιάς 2024" για όλες τις παραστάσεις της φετινής χειμερινής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, το θέατρο αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται το δώρο και να κλείσει θέσεις για όποια παράσταση επιθυμεί, στην ημέρα και ώρα της προτίμησής του. Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στο theatro-technis.gr/δώρο-τέχνης. Οι θεατρόφιλοι έχουν επίσης η δυνατότητα να αποκτήσουν τα "δώρα τέχνης" σε ειδική χριστουγεννιάτικη συσκευασία, απευθείας στα ταμεία του Θεάτρου.

Τα κατασκευασμένα συμφέροντα
Ελίνα Γιουνανλή©
"Τα κατασκευασμένα συμφέροντα"

Τιμές "δώρων"

  • Δώρο διπλή πρόσκληση για μια παράσταση: 32€
  • Δώρο διπλή πρόσκληση για μια παράσταση για παιδιά ή εφήβους: 20€
  • Δώρο "κάρτα θεατρικής χρονιάς 2024": 160€

Σημειώστε πως τα ταμεία του Θεάτρου θα παραμείνουν κλειστά την Παραμονή Χριστουγέννων -εκτός από το ταμείο της Φρυνίχου 5-8μμ ειδικά για την παράσταση "Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά! (δυστυχώς)"-  και ανήμερα το πρωί Χριστουγέννων και αντίστοιχα την Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δωδέκατη νύχτα ή ό,τι επιθυμείτε

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Δύο δίδυμα αδέλφια, η Βιόλα και ο Σεμπάστιαν που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, μετά από ένα ναυάγιο βρίσκονται σ΄έναν άγνωστο τόπο χωρίς να ξέρει ο ένας την τύχη του άλλου. Η Βιόλα για λόγους επιβίωσης ντύνεται άντρας και τότε ξεκινούν τα μπερδέματα. Τα πρόσωπα του έργου, στην αναζήτηση του ερωτικού τους συντρόφου, μπερδεύονται περίτεχνα με τα είδωλα τους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ρευστή εικόνα ερωτικής ταυτότητας και να εμφανιστούν οι πολλαπλές, πολύμορφες σεξουαλικές ταυτότητές τους. Το πάθος, η εναλλαγή φύλων, η τρέλα, η ερωτική παρεξήγηση συγκρούονται με τον πουριτανισμό και την αυστηρή ηθική δομή μιας κοινωνίας μη ερωτικής.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά! (δυστυχώς)

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 60 '

Μια πρωτότυπη παράσταση για όλους εκείνους που δεν ταυτίζονται με τη «χαρά των γιορτών» και τους πιάνει τρόμος στην ιδέα του ρεβεγιόν και όλων των παρελκόμενων. Για εκείνους που δεν αντέχουν τα πολύβουα μαγαζιά, τα φωτάκια, τα παράφωνα κάλαντα, τις παραγεμισμένες γαλοπούλες, τις ψεύτικες ευχές, τους μπαγιάτικους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα με σοκολάτα, τις φουσκωμένες κοιλιές, τις παγιέτες, τα περιττά δώρα, το συγγενολόι, τα φωνακλάδικα παιδάκια κ.λ.π.

Love and money

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 65 '

Ο Ντέιβιντ, ένας πρώην καθηγητής αγγλικής φιλολογίας που έγινε πωλητής για να βγάζει περισσότερα χρήματα. Η Τζες που παθαίνει νευρικό κλονισμό εξαιτίας του εθισμού της στην υπερκατανάλωση. Ένας γάμος που καταρρέει υπό το βάρος των χρεών και μια σχέση που οδηγείται στον αφανισμό με τραγικές συνέπειες. Δυο γονείς, που ο θρήνος για την κόρη τους και η συνειδητοποίηση τους για την εμπορευματοποίηση του θανάτου, τους οδηγεί στον βανδαλισμό. Μια επιτυχημένη μάνατζερ που έχει αντικαταστήσει την πίστη της στον Θεό με την παραδοχή της αξίας του θαυμαστού κόσμου του χρήματος. Τέλος, η Σαντρίν, στέλεχος σε πολυεθνική, που στην αρχή μιας ερωτικής ιστορίας ανακαλύπτει ένα φριχτό μυστικό. Ένα έργο για τις ανθρώπινες σχέσεις που διαλύονται από το χρήμα, τον καταναλωτισμό, τα χρέη.

Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 60 '

Νέα εκδοχή της παράστασης, ειδικά για εφήβους, η οποία με αφορμή την ιστορία της γυναίκας του πρωτομάστορα από τη γνωστή παραλογή της δημοτικής μας παράδοσης, θίγει ζητήματα ισότητας, διαφορετικότητας και καταπίεσης. Πρόκειται για μια πρωτότυπη σύνθεση με δημοτική ποίηση, αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδια που απευθύνεται και σε εφήβους-παιδιά από 11 ετών. Η παράσταση επιθυμεί να μυήσει μικρότερους και μεγαλύτερους θεατές στην απαράμιλλη ομορφιά της δημοτικής ποίησης που αποτυπώνει την κοινωνία, τα ήθη, τη θέση της γυναίκας και του άντρα στην λαϊκή παράδοση, πυροδοτώντας παράλληλα τον σύγχρονο προβληματισμό και τη συζήτηση γύρω από τα στερεότυπα των φύλων, τις διακρίσεις, τις προκαταλήψεις αλλά και την έξαρση της έμφυλης βίας στην ελληνική κοινωνία σήμερα.

Τα κατασκευασμένα συμφέροντα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Δύο αδίστακτοι απατεώνες εμφανίζονται από το πουθενά και συστήνονται σε μια ολόκληρη πόλη ως εξέχουσες προσωπικότητες. Σιγά σιγά, επινοούν για τους πάντες ένα πλήθος συμφερόντων και μοιράζουν υποσχέσεις για μεγάλα οφέλη σε όσους σταθούν δίπλα τους. Η απεγνωσμένη ελπίδα για μια πιο εύκολη ζωή μέσω της εγγύτητας με την εξουσία γίνεται το ιδανικό δόλωμα. Και κάπως έτσι πείθεται ολόκληρη η εκμαυλισμένη πόλη. Οι χαρακτήρες του έργου -δεκαέξι συνολικά, ερμηνευμένοι με φρενήρεις ρυθμούς από τις έξι ηθοποιούς- είναι βασισμένοι στην comedia dell’ arte, με το κείμενο συνολικά να προσεγγίζει τη φάρσα και να αποτελεί μία σάτιρα που στηλιτεύει τη δύναμη της εικόνας.

Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 80 '

Το έργο γράφτηκε ειδικά για το Θέατρο Τέχνης και είναι ελεύθερα εμπνευσμένο από τη «Βασίλισσα του χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Πρόκειται για μια συναρπαστική παραμυθένια περιπέτεια που με σύγχρονη γλώσσα και αναφορές, γρήγορους ρυθμούς, χιούμορ και φαντασία, επιθυμεί να μιλήσει στις καρδιές των παιδιών τόσο για τις διαχρονικές αξίες της αγάπης και της φιλίας, όσο και για φλέγοντα περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα. Η παράσταση ανεβαίνει με μια ομάδα που προέρχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Η ομάδα των ηθοποιών ερμηνεύει με φαντασία ρόλους ανθρώπων και ζώων, ενώ χορεύουν, παίζουν και τραγουδούν ζωντανά.

Τέχνης «Κάρολος Κουν»

Φρυνίχου 14, Πλάκα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Πειραματική κερνά τα τελευταία "Μπατόν σαλέ"

Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator είναι η τελευταία καλεσμένη των ζωντανών συνεντεύξεων σε ελαφριά ατμόσφαιρα τις οποίες συντονίζουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.