"Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος+Friends": Πέντε βραδιές κωμωδίας στο Γκάζι

Ο γνωστός κωμικός έρχεται τον Οκτώβρη στον Μικρό Κεραμεικό για να σας χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου, έχοντας στο πλευρό του καλεσμένους έκπληξη.

Αυτά από μένα - Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος παρουσιάζει ξεχωριστές βραδιές κωμωδίας στον Μικρό Κεραμεικό. Κάθε Τρίτη του Οκτώβρη, στις 9.30 μ.μ, μαζεύει όλους τους φίλους του και παρουσιάζουν νέα και παλιά κείμενα σε 5 μοναδικές βραδιές εξαιρετικού stand-up comedy. Όλως τυχαίως, οι φίλοι του είναι όλοι κωμικοί. Δηλαδή επαγγελματίες. Δηλαδή δε θα σας τα πει κάποιος λογιστής, άλλα τέσσερις τύποι (Ήρα Κατσούδα, Πάρις Ρούπος, Σταμάτης Αθανασάκης, Ζαχαρίας Καμίτσος) που η κωμωδία είναι η δουλειά τους. Μετά την παράσταση θα ακολουθεί και meet & greet με τους αγαπημένους stand-up κωμικούς.

Ο γνωστός κωμικός μετράει 10 χρόνια στη σκηνή του stand-up ενώ το 2022 έκανε την πρώτη του σόλο παράσταση με τίτλο "Αυτά από μένα”. Μιλώντας, μάλιστα, στο "α" για το πώς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον χώρο αυτό, ο ίδιος είχε δηλώσει: "Όταν ήμουν μικρός μεγάλωσα για κάποια χρόνια στο Σικάγο. Εκεί, κάποια στιγμή είδα τυχαία στην τηλεόραση τον Έντι Μέρφι και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να κάνουν stand-up κι έπαθα σοκ. Τα παιδικά μου είδωλα κρατούσαν ένα μικρόφωνο και έκαναν χιλιάδες κόσμο να γελάει. Ήταν σα ροκ σταρ αλλά με γέλια. Βέβαια οι γονείς μου έκλεισαν γρήγορα την τηλεόραση γιατί τα κείμενά τους μόνο για παιδιά δεν ήταν. Από τότε, όμως, η κωμωδία είχε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Έβλεπα ασταμάτητα κωμικές σειρές, ταινίες και αργότερα με την άνθιση του ίντερνετ και μονολόγους. Έτσι, όταν πήρα χαμπάρι ότι αυτό υπάρχει και στην Ελλάδα, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου. Αυτό ήταν, ερωτεύτηκα." 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρός Κεραμεικός

Ευμολπιδών 13, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.