Μικρός Κεραμεικός

Είσ.: € 13-11.

Tηλ:

Συναυλίες

The Stroryville Ragtimers

  • Jazz-Blues-Ethnic

To γκρουπ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Louis Armstrong. Ο Duke Ellington έλεγε πως αν ένας άνθρωπος δικαιούται να λέγεται "Μr Jazz" αυτός δεν είναι άλλος από τον Louis Armstrong και όχι άδικα, ο Pops όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι φίλοι του έζησε παράλληλο βίο με αυτή την μουσική, γεννήθηκε μαζί της και ουσιαστικά μέσα σε μια δεκαετία την μετέτρεψε από μια λαϊκή μουσική σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι Storyville Ragtimers θα παρουσιάσουν μια ιστορική αναδρομή από την αρχή μέχρι και την κορύφωση της τεράστιας καριέρας του.

10/05 Παρ. 9.15 μ.μ.

Ναταλία Ρουτσολιά

  • Ελληνική

Η νέα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μάς βάζει στο μουσικό της σύμπαν με τη μουσική παράσταση «Έφτιαχνα κόσμους». Στα προγράμματά της κυριαρχούν όλες οι αποχρώσεις όπως και στη ζωή. Ο προσεγμένος στίχος, ο λυρισμός και ο πλουραλισμός υφών και παιξίματος με πινελιές από jazz εναρμονίσεις, νεορομαντική pop αισθητική καθώς η αγάπη για πιο λαϊκότροπα και πιο παραδοσιακά ακούσματα δένουν με σεβασμό στο σήμερα. Στο live αυτό θα παρουσιαστεί πρωτότυπο και ακυκλοφόρητο υλικό καθώς θα ακουστούν και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών διαχρονικών και νεότερων καθώς και ξενόγλωσσα αγαπημένα κομμάτια «μπλεγμένα» με αισθητική.

12/05 Κυρ. 9.15 μ.μ.

Django Unleashed

  • Jazz-Blues-Ethnic

Η gypsy jazz μπάντα εμπνέεται από τη μουσική του αξέχαστου Django Reinhardt. Ο βασικός κορμός του σχήματος αποτελείται από τους: Ηλία Τσάγγαρη, Αντωνη Αρφάνη στις κιθαρες και τον Κωστα Αρσενη στο κοντραμπάσο.

15/05 Τετ. 9.15 μ.μ.