Το "Φάντασμα της Όπερας" "στοιχειώνει" το Αγγέλων Βήμα

Μια παράσταση – αφήγηση εμπνευσμένη από το κλασικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας του Γκαστόν Λερού.

Το φάντασμα της όπερας

Μία παράσταση που μάς ταξιδεύει στο Παρίσι του 19ου αιώνα μεταφέροντας το θεατή στον μυθικό κόσμο της όπερας, παρουσιάζεται στο Αγγέλων Βήμα στις 24 Νοεμβρίου, 1 και 8 Δεκεμβρίου. Στο  "Φάντασμα της Όπερας" οι πιο σημαντικές όπερες της παγκόσμιας λυρικής σκηνής πλέκονται αρμονικά με την αφήγηση, το θέατρο και τη μουσική. Σύμφωνα με την πλοκή, δύο γυναίκες και δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους, ακροβατώντας ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.

Το Φάντασμα της όπερας

Η επιμέλεια κειμένου, αφήγηση και δραματουργία είναι της Σμαράγδας Αποστολάτου ενώ συμμετέχει και η υψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου που έχει και τη μουσική επιμέλεια. Στο πιάνο, η Κατερίνα Λιάτα κι το βιολί ο Ilirjan Mehilli.

Περισσότερες πληροφορίες

Αγγέλων Βήμα

Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/11/2022

Η "Τρελή του Σαγιό" από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη ταυτόχρονη συμμετοχή κωφών και ομιλούντων ηθοποιών, με τη χρήση του σωματικού θεάτρου, της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της φωνητικής ερμηνείας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της γαλλικής κουλτούρας.

Η "Καφρόκρεμα" του Δημήτρη Δημόπουλου για μια τελευταία παράσταση

Ο γνωστός κωμικός στα Κινηματοθέατρα "Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου" για τη βιντεοσκόπηση του τελευταίου του σόλο, πριν περάσει σε νέο υλικό.

Η τραγικωμωδία "Κάθε πέρσι και του χρόνου" παίρνει σάρκα και οστά στο Θέατρο Αλάμπρα

Μια παράσταση σχόλιο στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας – πλημμυρισμένη από έξυπνο χιούμορ, φαρσικά στοιχεία και άφθονη μουσική.

"Μεταμορφώσεις": Μια σκοτεινή performance τσίρκου και μουσικής στο Red Jasper

Για λίγες παραστάσεις ανεβαίνει το έργο που στέκεται με ευφάνταστο σκηνικό τρόπο απέναντι στη μισθωτή σκλαβιά, σε σκηνοθεσία TsiRat και Ines Perot.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις της Πειραματικής Σκηνής Νέων Δημιουργών του Εθνικού

Νέα εποχή ξεκίνησε για την Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θέατρου με παραστάσεις, αλλά και με ποικίλες δράσεις τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε με ελεύθερη είσοδο. Μάθετε περισσότερα.

Δύο εμβληματικά μυθιστορήματα στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα

Το Αγγέλων Βήμα ανεβάζει δύο νέες παραγωγές που μεταφέρουν στο σανίδι κλασικές, διεισδυτικές ιστορίες της λογοτεχνίας.