Από Μηχανής Θέατρο: Τα έργα και οι προσφορές προπώλησης

Σλουθ

Τα καλλιτεχνικά όνειρα του Δημήτρη Μυλωνά και της Άννας Ελεφάντη είναι κοινά για το θεατρικό τους σπίτι, το Από Μηχανής Θέατρο. Πριν από πέντε χρόνια ανακαίνισαν το Θέατρο και άρχισαν να υλοποιούν τα σχέδια τους για ένα ολοκληρωμένο θέατρο ρεπερτορίου. Για τη νέα θεατρική σεζόν που φέτος ξεκινά νωρίς, κάνουν εκκίνηση και από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου κάνουν μια προσφορά στην προπώληση των εισιτηρίων. Για όλες τις παραγωγές του "Από Μηχανής" Θεάτρου της θεατρικής σεζόν 2022-2023, προσφέρονται στην τιμή των € 8 ευρώ από €16 (προπώληση από εδώ).
 

Οι παραστάσεις που θα δούμε στο Από Μηχανής είναι: "Σλούθ" του Άντονι Σάφερ σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη με τους Σωτήρη Χατζάκη, Δημήτρη Μυλωνά (30/9), "Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 Χρόνια Μετά" του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Γιάννη Στόλλα, Σταύρο Καραγιάννη, Άννα Ελεφάντη, Στέλλα Ράπτη (2/11), "Μακμπέθ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Γιάννη Νταλιάνη, Άννα Ελεφάντη, Θανάση Βλαβιανό (3/10), "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" του Νίκου Σκορίνη σε σκηνοθεσία-διασκευή του Δημήτρη Μυλωνά με τους Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Θεοδόση Σκαρβέλη, Δημήτρη Μπούρα, Δήμητρα Μάζη, Θανάση Κορλό, Δάφνη Δίγκα (2/10).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Το μπουφάν της Χάρλεϊ ή πάλι καλά": Last call για την παράσταση με τη Μαριάννα Τουμασάτου

Το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταύρου, που έχει ως ηρωίδα μια μάνα που μιλά στον εύζωνα γιο της, μετρά τις τελευταίες του παραστάσεις στο Coronet.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

"Μήδειας μπούρκα": Το Θεσσαλικό Θέατρο στην Αθήνα με τη βραβευμένη παράσταση για την ηρωίδα - σύμβολο

Η θεατρική παράσταση που ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη και βραβεύτηκε, σε κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη, σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού και τη Μαρσέλα Λένα στον επώνυμο ρόλο, έρχεται το Μάιο για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Εν Αθήναις.

"#Free Prometheus": Όταν ο Αισχύλος συνάντησε τους Fem tettix

Μία κωμωδία παραλόγου που δανείζεται στοιχεία από τον "Προμηθέα Δεσμώτη" είναι το τρίτο πρωτότυπο έργο της ανατρεπτικής ομάδας το οποίο παρουσιάζεται στο studio Μαυρομιχάλη.

Έξι θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία

Ο πρώτος θεατρικός οργανισμός της χώρας αποχαιρετά το "Goodbye, Lindita" και πέντε ακόμη παραγωγές του που φτάνουν στο τέλος του φετινού τους κύκλου.

"Ιnk": Η παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει!

Ύστερα από ένα χρόνο παγκόσμιας περιοδείας, η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.

"Τι θα πει η μάνα σου όταν δει το πτώμα σου": Το νέο έργο της σχολής του Πορεία είναι εδώ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Νέο αίμα" παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις το έργο της Αργυρώς Βώβου το οποίο προέκυψε από τη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Πορεία.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου καταγγέλλει τη διοίκηση του ΣΕΗ για παραπλάνηση των Ελλήνων ηθοποιών

Με επιστολή της η ΠΕΘ κάνει λόγο για παραπλάνηση των εργαζομένων ηθοποιών σχετικά με το μέλλον του εργασιακού τους καθεστώτος.