Αναβολή εκδηλώσεων Περιφέρειας Αττικής λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

Οι συναυλίες και οι παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές τριήμερο αναβάλλονται.

Αναβολή εκδηλώσεων Περιφέρειας Αττικής λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

Από την Πέμπτη 2 έως το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου αναβάλλονται οι πολιτιστικές και επετειακές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο που είχε προγραμματίσει η Περιφέρεια Αττικής, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε από την Κυβέρνηση, μετά την είδηση του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη. Η ανακοίνωση βγήκε μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Μαίρης Βιδάλη.

Αναβολή εκδηλώσεων Περιφέρειας Αττικής λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη - εικόνα 1
Όλγα Βενέτη

Πιο αναλυτικά αναβάλλονται οι συναυλίες του Γιώργου Χατζηνάσιου (2/9, Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς), της Όλγας Βενέτη (2/9, Παλαιός Σταθμός Τρένου-Δήμος Διονύσου), του Γιώργου Τσαλίκη (2/9, Κολυμβητήριο Ραφήνας), του Μιχάλη Δημητριάδη 3/9, 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας) και των Γεράσιμου Ανδρεάτου, Σαββέριας Μαργιολά, Μάκη Ψαραδέλλη και Σταυρούλας Εσαμπαλίδη (3/9, Τύμβος Μαραθώνα). Επίσης, το αφιέρωμα στον συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ και στα αρχοντορεμπέτικα από τη Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα Εξαρχείων-Νεαπόλεως «Ο Διονύσιος Λαύραγκας» (2/9, Ανοιχτό Θέατρο Δεξαμενής) και η θεατρική παράσταση «Οι παλαιστές» του Στρατή Καρρά από τον θίασο «Πρόβα» της Μαίρης Ραζή (4/9, Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αρσέν Λουπέν": Ο αινιγματικός ήρωας λύνει το μυστήριο της κούφιας βελόνας σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια

Από τον Οκτώβριο το θέατρο Αλάμπρα τυλίγεται σε πέπλο μυστηρίου, ο ήρωας - θρύλος ψάχνει την κούφια βελόνα κι εσύ… αποφασίζεις το τέλος!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/08/2025

Αποκλειστικό: "Η χαμένη άνοιξη" του Στρατή Τσίρκα για πρώτη φορά στο θέατρο Πορεία

Μπορούμε να ζήσουμε έξω από την Ιστορία; Το εμβληματικό τελευταίο μυθιστόρημα του σημαντικού πεζογράφου της μεταπολεμικής γενιάς μεταφέρεται πρώτη φορά στη σκηνή από δύο καλλιτεχνικές φωνές της νεότερης γενιάς.

"Ο θάνατος του εμποράκου": Θρίαμβος με δύο τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα

Ένα ρόλο ζωής αποχαιρετά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αυτόν του Γουίλι Λόμαν στο κορυφαίο έργο του Άρθουρ Μίλερ, ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη περιοδεία του για το καλοκαίρι του 2025.

Το "Όσα παίρνει ο άνεμος" σε αμερικανικό εξώφυλλο πριν το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η επιτυχημένη παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που σκηνοθέτησε η Ιόλη Ανδρεάδη, κατακτά μια διεθνή διάκριση για το ελληνικό θέατρο, πριν επιστρέψει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

170 τετραγωνικά / Moonwalk

Το κληροδότημα της γενιάς της Μεταπολίτευσης στους σημερινούς τριαντάρηδες έρχεται στο προσκήνιο μέσα από μια οικογενειακή ιστορία. Η σκηνοθεσία τιμάει το έργο με μια άμεση παρουσίαση, την οποία φέρνει εις πέρας η εξαιρετικά δεμένη ερμηνευτική ομάδα.

Αποχαιρετώντας το Ηρώδειο με το 'Ballet Stars Gala' και δύο κορυφαίους χορευτές: Rocio Aleman & Reece Clarke

Μιλήσαμε με δύο από τα αστέρια του χορού, που στις 7/9 θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο "Ballet Stars Gala" με χορευτές από τα σημαντικότερα μπαλέτα του κόσμου.

"Η Καρυάτιδα!": Η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη στο Εθνικό Θέατρο επιστρέφει σε νέο χώρο

Η μεγάλη επιτυχία που σκηνοθέτησε η Κατερίνα Μαυρογεώργη έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των θεατρικών επαναλήψεων της σεζόν 2025-26 και μάλιστα σε νέο θέατρο.