Κερδίστε προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών

Θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά τις κορυφαίες παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς.

Κερδίστε προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών

Ποιοτικό επί της ουσίας, πολυσυλλεκτικό, διεθνικό όσο χρειάζεται και ελληνοκεντρικό δίχως λαϊκισμούς παραμένει το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Οι εκδηλώσεις του γενναιόδωρα απλωμένες και φέτος σε Αθήνα, Πειραιά και Επίδαυρο με ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς, επιδιώκει να μονοπωλήσει για μία ακόμη χρονιά τη θερινή πολιτιστική δραστηριότητα. Ίσως έχετε ήδη αποφασίσει ποιες παραστάσεις θέλετε να δείτε, ίσως πάλι όχι.

Το Αθηνόραμα και το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε προσκλήσεις για τέσσερις παραστάσεις λαμβάνοντας μέρος στους αντίστοιχους διαγωνισμούς:
· «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη από την Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων (Πειραιώς 260)
· «Γιαννούλα η κουλουρού» του Γιώργου Παπαγεωργίου (Πειραιώς 260)
· «Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης» του Τομ Λουτς (Πειραιώς 260)
· «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι» σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου από την ομάδα Patari Project (Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Θέατρο Πορεία έρχεται με "Ηλέκτρα εντός", "Prima facie", "Ντόριαν Γκρέι"

Η σεζόν 2025-26 στο θέατρο του Δημήτρη Τάρλοου ανοίγει με αναπάντεχες σκηνικές προτάσεις, σαρωτικές επαναλήψεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, ενδιαφέρουσες συμπαραγωγές και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2025

Η "Ζιζέλ" στο Ηρώδειο από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

H προπώληση ξεκίνησε για τη "Ζιζέλ" του Αντόλφ Αντάμ που παρουσιάζει η Ορχήστρα και το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού, σε μια μεγαλειώδη παραγωγή στη σκιά της Ακρόπολης.

Λυκόφως 2025-2026: Αυτές είναι οι παραστάσεις που θα συζητηθούν φέτος

9 νέες παραγωγές, 7 επαναλήψεις- Μια νέα εποχή για το ελληνικό θέατρο. Η εταιρία Λυκόφως γιορτάζει τα 20+1 χρόνια της και εγκαινιάζει τη νέα εικοσαετία με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που συνδυάζει κλασικά έργα, διεθνείς επιτυχίες και νέες ελληνικές δημιουργίες, με ισχυρές συνεργασίες και προσβασιμότητα για το κοινό.

Είδατε το πολυσυζητημένο "Relic" του Λασκαρίδη; Επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Πτι Παλαί

Η παράσταση "Relic" του Λασκαρίδη ανεβαίνει για πέντε μόνο ημέρες στο Πτι Παλαί. Ένα ταξίδι μνήμης, επιθυμιών και παρελθόντος, που συγκινεί και προκαλεί τον θεατή να αναλογιστεί τις δικές του ρίζες.

"Κοιμώμενος Χαλεπάς, ο σαλός άγιος": Η παράσταση για τη ζωή του κορυφαίου γλύπτη επιστρέφει

Για τέταρτη χρονιά η παράσταση που αφηγείται τη ζωή του κορυφαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, επιχειρεί ένα ψυχολογικό ταξίδι που εμπνέει και συγκινεί.

Ο "Φιάκας" επιστρέφει με τον Γιώργο Γαλίτη

Με προσφορά προπώλησης εισιτηρίων λίγο πριν την πρεμιέρα έρχεται η κωμωδία του Δημοσθένη Μισιτζή σε σκηνοθεσία του Πάνου Σκουρολιάκου.