Η 5η εποχή αναζητά ηθοποιούς για τις παραγωγές της χειμερινής σεζόν

Με τρεις σκηνοθεσίες από τους Άντζελα Μπρούσκου, Γιάννη Νταλιάνη, Νικαίτη Κοντούρη θα δούμε την εταιρεία θεάτρου του Θέμη Μουμουλίδη στο Θέατρο Άλμα.

Η 5η εποχή αναζητά ηθοποιούς για τις παραγωγές της χειμερινής σεζόν

Η 5η Εποχή του Θέμη Μουμουλίδη, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Art Project, συνεχίζει τη συνεργασία της με το θέατρο Άλμα για τη νέα σεζόν 2019-2020 με τρεις παραγωγές που θα σκηνοθετήσουν αντίστοιχα ο Γιάννης Νταλιάνης, η Νικαίτη Κοντούρη και η Άντζελα Μπρούσκου. Στο πλαίσιο αυτό αναζητά γυναίκες και άντρες ηθοποιούς για την ολοκλήρωση της διανομής των παραστάσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία ηλεκτρονικά στο e-mail: 5seasonart@gmail.com αλλά και στο ταμείο του θεάτρου Άλμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.

Ο Θωμάς Ζάμπρας με νέο σόλο στο Lunar Space

"Απόφοιτος Λυκείου" ονομάζεται η νέα παράσταση του γνωστού κωμικού που έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο από το Cinema Alive.

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.