Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας έρχεται στο Christmas Theater

Οι ήρωες των πιο γνωστών παραμυθιών ζωντανεύουν και «πετούν» από την περίφημη τσέχικη ομάδα.

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας έρχεται στο Christmas Theater

Ο Ζίρι Σρνετς, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ιδρυτής του διάσημου σε όλο τον κόσμο Μαύρου Θεάτρου της Πράγας, γιορτάζει 58 χρόνια δημιουργίας με την εξαιρετική παράσταση «Ανθολογία», η οποία περιλαμβάνει σκηνές από τις καλύτερες δουλειές της περίφημης τσεχικής ομάδας. Οι καλλιτέχνες της, που εκπροσωπούν επάξια την παράδοση της τσέχικης δραματικής τέχνης, όντας την ίδια στιγμή ηθοποιοί, κουκλοπαίκτες, μίμοι αλλά και χορευτές, έρχονται στο Christmas Theater στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου (7-9/12). Ντυμένοι στα μαύρα και αόρατοι για τους θεατές μπροστά στο μαύρο φόντο της σκηνής ζωντανεύουν τους ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών και μας αφηγούνται τις ιστορίες τους, βασισμένοι στη φαντασμαγορική ψευδαίσθηση της αιώρησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανθολογία

  • Μαύρο Θέατρο

H περίφημη ομάδα μαύρου θεάτρου γιορτάζει την 58η επέτειό της με μια παράσταση που συνδυάζει τις καλύτερες στιγμές του δημιουργού της: «Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων», «Πήτερ Παν», «Ιπτάμενο ποδήλατο» κ.ά.

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.

Ο Θωμάς Ζάμπρας με νέο σόλο στο Lunar Space

"Απόφοιτος Λυκείου" ονομάζεται η νέα παράσταση του γνωστού κωμικού που έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο από το Cinema Alive.

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.