Από τη Σκάλα του Μιλάνου στο Θέατρο Αλίκη

Φημισμένες όπερες, μπαλέτα και κονσέρτα σε μοναδικές προβολές.

Από τη Σκάλα του Μιλάνου στο Θέατρο Αλίκη

Φημισμένες όπερες, μπαλέτα και κονσέρτα σε μοναδικές προβολές.

Από τη Σκάλα του Μιλάνου στο Θέατρο Αλίκη - εικόνα 1

Η εταιρεία Αθηναϊκά Θέατρα φέρνει το ελληνικό κοινό σε επαφή με έργα κλασικού ρεπερτορίου, προβάλοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα κονσέρτα, παραστάσεις μπαλέτου και όπερας στο θέατρο Αλίκη. Μια από αυτές είναι και ο φημισμένος «Κουρσάρος», μια παραγωγή της Σκάλας του Μιλάνου! Πρόκειται για παράσταση μπαλέτου βασισμένη στο ποίημα του Λόρδου Μπάιρον που γράφτηκε το 1814, με πρωτοκλασάτους συντελεστές και εξαιρετικούς χορευτές. Η προβολή θα γίνει στις 18 και 19 Μαΐου στις 9μ.μ στο Θέατρο Αλίκη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
11/08/2022

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.