Νέα εποχή για το θέατρο Βικτώρια

Νέες ιδέες και ισχυρές δυναμικές αναζητά διακαώς η θεατρική οικογένεια και η ανάγκη αυτή έκανε τους Γ. Χριστοδούλου, Ηλ. Λογοθέτη, Γ. Ζώη και άλλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανοίξει και πάλι, το θέατρο Βικτώρια στην περιοχή της Κυψέλης.

Νέα εποχή για το θέατρο Βικτώρια

Όσο καιρό κι αν επώαζε η ιδέα του «Κινήματος Ελληνικού Έργου» και της Εταιρείας Θεάτρου Ωκεα Ίρις, το γεγονός είναι ότι ήρθε η στιγμή να μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια τους που συνδέονται άμεσα με το άνοιγμα του θεάτρου Βικτώρια. Σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Για να πάρετε όμως μια ιδέα, το θέατρο της Κυψέλης θα ανοίξει και πάλι, μετά από τρία χρόνια σιωπής, ως Θέατρο "Έαρ" Βικτώρια. Τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τη στήριξη της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μεταφραστών αλλά και τη συνεργασία γνωστών καλλιτεχνών που αναλαμβάνουν:

Διεύθυνση Θεάτρου: Γιώργος Χριστοδούλου

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Φαλκώνης

Υπεύθυνη Θεάτρου: Ράνια Μαργαρωνη

Εισηγητής Δραματολογίου: Ηλίας Λογοθέτης

Αρχιτεκτονική Επιμέλεια-Μελέτη, Ηθοποιός: Γεωργία Ζώη

Εικαστική Επιμέλεια, Ηθοποιός: Μαρία Ζαχαρή

Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού Θεάτρου: Σπύρος Καρδάρης

Σχεδιασμός Φωτισμών Παραστάσεων: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Ηλεκτρολόγοι – Συνεργάτες: Κώστας Χλιδάς, Σάββας Σουρμελίδης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Γιώργος Κουτλής στο Εθνικό με άπαιχτο αστυνομικό θρίλερ παραλόγου

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα το έργο "Ο άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ" του σύγχρονου διακεκριμένου συγγραφέα Ντιμίτρι Ντανίλοφ με τους Δημήτρη Ήμελλο και Άρη Μπαλή στον θίασο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/10/2022

Τα "Πρωτοσέλιδα" του 1922 σε μια παράσταση για την Μικρασιατική Καταστροφή

Η ομάδα της Baumstrasse παρουσιάζει ένα νέο έργο που μας φέρνει αντιμέτωπους με τα ερωτήματα που γέννησε η καταστροφή του 1922.

Γρηγόρης Βαλτινός: "Το "Da" είναι μια μέθοδος ζωής"

Ένα έργο που γλυκαίνει την ψυχή είναι το αυτοβιογραφικό "Da" του Χιού Λέοναρντ. Μας το επιβεβαιώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός, o οποίος ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας στο Ιλίσια (από 8/10).

"Lebensraum": Ένα μονόπρακτο πείραμα για την καλοσύνη

Το επίκαιρο έργο του Θανάση Τριαρίδη που εμπνέεται από την ναζιστική, επεκτατική θεωρία του Ζωτικού Χώρου, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Faust.

Το Μικρό Εθνικό συζητά στην διημερίδα "Έφηβοι, θέατρο και κοινωνία"

Το εφηβικό θέατρο βρίσκεται στο επίκεντρο της διήμερης εκδήλωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο" στο Σχολείον της Αθήνας Ειρήνη Παπά.

"Ζορμπάς": Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές για την παράσταση

Πάρτε μία πρώτη γεύση από την θεατρική μεταφορά του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα λόγια του θιάσου.