
Το συναρπαστικό μονόπρακτο έργο του Στρίντμπεργκ μόλις έκανε πρεμιέρα,έχει για πρωταγωνίστρια μια από τις νέες σταρ του ελληνικού θεάτρου, την Μαρία Κίτσου, και τα μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να δουν την πολλά υποσχόμενη αυτή παραγωγή σε προνομιακή τιμή.

Μετά τη sold out επιτυχία του «Θείου Βάνια» η σκηνοθέτις Λίλλυ Μελεμέ επιστρέφει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, για να παρουσιάσει ένα ακόμα αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας. Η «Δεσποινίς Τζούλια», το ψυχαναλυτικό κομψοτέχνημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ γύρω από την εξουσία, τον έρωτα και την αιώνια μάχη των δύο φύλων, έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου με ένα εκλεκτό θίασο νέων ηθοποιών: Μαρία Κίτσου, Ορέστης Τζιόβας και Αμαλία Αρσένη.
Όπως υπογραμμίζει η σκηνοθέτις, «η φρενήρης διαδρομή της καθόδου που επιλέγει η δεσποινίς Τζούλια την οδηγεί ένα βήμα πριν το τέλος -στον προθάλαμο της κόλασης- και μετατρέπει το ερωτικό παιχνίδι εξουσίας σε παιχνίδι επιβίωσης, όπου μόνο ένας από τους δύο μπορεί να βγει νικητής.»
Πρόκειται για μια παραγωγή της εταιρείας Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.
Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις πάνω από 100 παραστάσεις που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» εδώ.